Lütfen bekleyin..


Nimet DAL

Halkın Can Dostu Vali Canalp

24 Haziran 2023, 14:55

Batman'a geldiği günden beri gece gündüz demeden yoğun mesai sarf eden, halk için canla başla hizmet eden Sayın valimiz Ekrem Canalp, "Halkın Adamı" olarak biliniyor ve bu sıfatı fazlası ile hak ediyor.
Sayın valimiz Batman için büyük şans.
Egitimden Sağlığa. Üretimden istihdama, üniversiteden sanayiye kadar her sektördeki gelişmeleri takip ederek gelişime katkıda bulunan samimi bir Mülki Amir.
Tekstil sektöründe büyük sıçrayışın mimari valimiz şimdi de istihdam ve üretimin her alanda artması için yeni OSB nin açılacağını müjdesini verdi. 
Seçimden hemen sonra Batman Milletvekilleri ile Ankara'da görüşmeler yapan valimiz Ankara'dan Batman için olumlu haberlerle döndü. 
Batman Milletvekilleri ile beraber önce Batmanlı hemşehrimiz yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le görüşüp Batman'a yapılacak yatırımlar için destek istedi ve her türlü desteğin verileceği müjdesini aldı. 


Yollar ve ulaşım sorunu için de Ulaştırma Bakanı ile görüşen Batman heyeti istedikleri desteği buldular. Son olarak da yeni göreve başlayan ve Batmanı çok iyi tanıyan, Batmanlıları seven Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Cevdet Yılmaz'la görüşüp Batmana yapılacak yatırımlar ve hizmetler için desteğini aldılar... 
Bir Batmanlı gibi gece gündüz her kapıyı çalan ve halka hizmet için çabalayan sayın valimizi kutluyorum. 
Eminim herkes bu samimi çabanın duyarlı yüreğini içtenlikle alkışlıyor. 
Zira bu hizmetler hepimiz için. 
Çocuklarımıza yaşanabilir bir Batman birakmak için elini taşın altına koyan herkese şükran borcumuz var. 
Halkın içine karışıp halkın sorunlarını yerinde tesbit eden, mahalle mahalle sokak sokak gezip buluşmalar düzenleyen ve halkın yardımına koşan bir vali... 
Canalp, göreve geldiğinden beri halkın dinlenmesi ve kentin nefes alması için çok sayıda park halkın hizmetine sunuldu. 
Özellikle yani yapılan Batman'ın girişindeki devasa yaşam parkı "İSTİKLAL PARKI" görülmeye değer... 


Depremde koordinatör vali olarak uzun süre Gaziantep te görev yaptı bu süre içinde Gaziantep halkının sevgisini kazandı.
Belediye Başkan vekili olarak da yaptıkları ve söylemleri ile halkın gönlüne taht kurdu.
Özellikle deprem korkusu yaşadığımız bu yılda "İmar affı asla olmayacak, kaçak yapılaşmaya izin verilmeyecek, depreme dayanıklı ve yeni imar planına göre yapılan binalara ruhsat verilecek, aksi halde hiçbir sorunlu yapı bizden ruhsat alamaz" söylemi deprem için kara kara düşünen halka adeta bir müjde olmuştur.
Parkların ve yeşil alanların yanı sıra KEKİK, SUSAM, LAVANTA VE HASANKEYF sokaklarının HALKIN hizmetine sunulması bu alandaki açığı kapatmıştır.
Ayrıca Karabağ Parkı tüm görkemiyle halkımıza hizmete açıldı. 
Yeni parklar ve yaşam alanları için de çalışmalar hızla sürüyor.
Yakında hizmete açılacak olan Hayvan Barınağı, bölgenin en büyük ve kapsamlı barınağı olacak ve özellikle sokak hayvanları için yuva olacaktır, halkımız da olası tehlikelerden kurtulacak, sokaklar daha güvenli hale gelecektir.


Şehir içi toplu taşıma ve asfalt hizmetleri de alkışlanacak ayrı bir konu.
Yoksul aileler için valiliğin özverili çalışmaları sayın valimizin geldiği günden beri hız kesmeden devam ediyor.
Esnafa, çiftçiye, memura yediden yetmişe herkese eşit mesafede duran ve sürekli olarak samimiyetle Batman için hizmet eden halkın adamına biz de basın olarak halkımız adına teşekkür ediyoruz.
Batman halkına kapısı her zaman açık olan Halkın Adamı'nı samimi çabası, emeği ve Batman' a kattıkları için minnettarız
Bu vesileyle Mübarek Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1098 gün önce
1724 gün önce
1954 gün önce
2155 gün önce
2335 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=