Lütfen bekleyin..


Nimet DAL

Siyaset üstü bir aday; Nasıroğlu

03 Nisan 2023, 12:56

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinde siyasi partilerde yoğun bir aday telaşı yaşanıyor. 

Türkiye seçim atmosferine iyiden iyiye girerken, kuşkusuz Milletvekili aday adayları da merak konusu oluyor. 
Batman’da TBMM’de bu yılda görev yapacak 5 Vekil için çok sayıda isim talip olurken, Batman’ın sevilen ailelerinden hayırsever iş insanı merhum Hacı Necat Nasıroğlu’nun yetiştirdiği ve babasının izinden giden Ferhat Nasıroğlu Akparti’den Milletvekili adayı olmak için müracaat etmesi Batman’ın siyasi gündemini değiştirdi. 


Bir haftadır Batman’da ilçe ziyaretlerinden, belde ziyaretlerine STK ziyaretleri ve halkla buluşan Nasıroğlu’na her kesimden büyük bir ilgi ve destek var. 1990 yılından bu yana il olan Batman’da halkta bir karşılığı olan bir ismin adaylık için müracaat etmesi şehirde ciddi bir heyecana neden oldu. Bugüne kadar Batman’da ve Türkiye’nin değişik illerinden açtıkları fabrikalarda on binlerce gence iş, aş imkanı sağlayan, Nasıroğlu ailesi spordan, eğitime, sağlıktan, yardımlaşmaya büyük bir destekleri var.  


ŞEHRİN SORUNLARINI BİLEN BİR İSİM


Ferhat Nasıroğlu Batman’ın bağrından çıkmış, her kesim tarafından sevilen yardımsever ve mütevazi girişimci bir karaktere sahip. Ayrıca ilimizin sorunlarını da çok iyi biliyor. Batman’ın, sosyo-ekonomik yapısı, kültürel değerleri, sanayisi, eğitimi, alt ve üst yapısal sorunları çok iyi bilen Nasıroğlu ayrıca eğitime verdikleri önemle ve daha önemlisi, öğrenci bursu ve yoksullara yardımları ile halkın gönlünde taht kurmasını bilmiştir. Ayrıca Batman’da ki herkesi tanıyor. Batman’lılardan Nasıroğlu ailesini yakından tanıyor ve her zaman Batman’a yaptıkları hizmetler için takdir ediyor ve şükranlarını sunuyor.  
Esentepe de inşaatı süren külliye yapımına da büyük önem veriyor. Külliye Batman’lı gençlerin bilim merkezi ve proje üretim merkezi olarak planlandı. Batmanda faaliyette olan tüm Fernas’a ait sanayi kuruluşlarının mimarı da kendisi. Fernas’ın kurucusu Hayırsever İş adamı Merhum Hacı Necat Amca’nın oğullarının tümü Batman için değerlidir. Nasıroğlu ailesi siyaset üstü bir ailedir ve kente önemli katkısı olacaktır.   


Nasıroğlu Batman’da Ak Partiye ciddi ve pozitif bir heyecan katarken, Şehrin Milletvekili olması halinde Batman için yeni bir dönemin başlayacağı ve kentin tüm sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağı vurgusu yapılıyor. 
Nasıroğlu bu halkın değerlerini, istemlerini ve kültürel taleplerini de çok iyi bilip, dile getirebilme gücüne sahip. Nasıroğlu iş insanı unvanı ile siyasi kimliğini birleştirip, ortaya çok farklı bir ve güçlü bir karakter olarak Batman siyasetine renk katmış olacak. Kendisinin bu özellikleri ile siyasete de başarılı olacağına inancım sonsuzdur.

 


Batman’da doğan ve bu şehrin bağrından çıkmış bir ailenin ferdi olan Nasıroğlu’nun tek amacınında Batman’a ve halkına hizmet, sorunsuz bir şehir ve kentin büyümesi olduğunu da biliyoruz. Çıktığı bu yolda kendisine üstün başarılar diliyorum.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1253 gün önce
1879 gün önce
2109 gün önce
2310 gün önce
2490 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=