Lütfen bekleyin..



CHP’li Yaşar “Gençlerin sorunlarını biz çözeriz”

28 Nisan 2023, 18:34 - Okunma: 565

Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, saha çalışmalarını sürdürürken, Turgut Özal Bulvarında karşılaştığı gençlerden yoğun ilgi gördü. Gençlerin sorunlarını dinleyen Yaşar, Gençlerin yarına umutla bakabileceği bir Türkiye inşa edeceklerini belirtti.Bunca yıldır gençleri anlamayan,

gençlerle ilgili çözüm üretmek yerine gençlerin internete erişimini bile VPN ile sağlamasına neden olanlar bugün gençlerden oy istiyor. Gençler bize güveniyor. Allah'ın izni ile gençlerin güvenlerini boşa çıkarmayacağız diyen Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar “Gençlerden alacakları her bir oyun hakkını savunacağız. Biz gençlerin sorunları için buradayız. Gençler anlaşılmak istiyor. Gençler bunca yıl dirsek çürütüp okuduktan sonra işsiz bırakılmanın ne demek olduğunun anlaşılmasını istiyor. Gençleri en çok biz anladık. Gençleri yine biz anlamaya ve anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

öTE YANDAN Bekira Aşiretinden Kanaat Önderi Şafi ACAR CHP seçim lokaline gerçekleştirdiği ziyaretle Hüseyin Yaşar'a tam destek verdi. 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
14 Mayıs'ta yapılacak seçimler için partiler seçim çalışmalarını aralık..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=