Lütfen bekleyin..



Bezek ve Güneş ailesinin mutlu günü

19 Aralık 2022, 16:13 - Okunma: 1150

Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO eski bölge Muavini İsmail Bezek’in yeğeni Makine Mühendisi Hasan Bezek hayatını Yüksel Güneş’in kızı Zeynep Güneş’le düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Düğüne ev sahipliği yapan Bezek ailesi misafirlerle kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düğün öncesinde mevlidi şerif okutulurken, misafirlere yemek

ikramında bulunuldu. Düğünde çok sayıda davetlinin yanı sıra İluhlular, TPAO camiası, sivil toplum kuruluş temsilcileri Bezek ailesini bu mutlu günde yalnız bırakmadılar.                              
Güngör Palas’ta yapılan düğünde genç çiftin nikah şahitliğini Muş Bulanık Belediye Başkanı Evrim Sarıca ve İkiztepe köyü muhtarı Hasan Güneş yaptılar. Belediye evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından Nikah’ın kıyılmasından sonra genç çifti tebrik ettiler. Gece geç saatlere kadar devam eden düğünde misafirler Bezek ailesinin bu mutlu gününde yanlarında oldular. Damadın babası İlhan Bezek ve Amcası İsmail Bezek bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalara teşekkür ettiler. Batman Demokrat Haber olarak genç çifti kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.    

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..
Batman Belediyesi’nin düzenlediği, 'Gönülden Şarkılar Arabesk Gecesi..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=