Lütfen bekleyin..



ESAT EKREMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

17 Ağustos 2023, 15:31 - Okunma: 476

Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettiren Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu’na, Peygamber sevdalıları Platformu tarafından teşekkür plaketi verildi. Her yıl olduğu gibi; bu yılda Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın düzenlediği etkinliklerde 30 minibüs ile destek vererek eşlik eden İş insanı Esat Ekremoğlu, her zaman Batman halkının hizmetinde olduklarını söyledi. Teşekkür Plaketini Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve

Medya Başkanı Feyzi Aydın ve Batman Peygamber Sevdalıları Derneği Başkanı Nurettin Teymur’dan alan Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu; “Dün olduğu gibi, bugünde ve yarında destek vermeye devam edeceğiz. Bir Batmanlı olarak elimizden geldikçe halkımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza imkânlarımız ölçüsünde destekleyeceğiz. İslam dinimize ve Peygamber efendimizi o güzel isminin hatırına her zaman katkı sunacağız. Bu tür sosyal ve hayır işlerinde herkesin birbiriyle yarışması gerekir. Allah emeği ve katkısı olan herkesten razı olsun.” diye konuştu.
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Uzm.Dr.İmam Eren ve eşi U..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=