Lütfen bekleyin..



İş adamı Güneş Bugün Xiret programına katılıyor

14 Mart 2017, 03:45 - Okunma: 49824

Batmanın sevilen iş adamlarından ve uzun zamandır İstanbul’da yaşayan hemşehrimiz Şehmus Güneş TRT Kürdi’de her hafta yayımlanan Xiret programına konuk oluyor.

ŞEHMUS GÜNEŞ’İN HAYAT HİKAYESİNİ KONU ALDI

Batmanın İstanbul’da yaşayan sevilen iş adamlarından olan İş adamı Şehmus Güneş’in hayat hikayesi bu akşam TRT Kürdide ekranlara geliyor. Geçmiş yıllarda Batman’da Yeşiltepespor, Batmanspor ve değişik amatör kulüplerinde forma giyen ve futbola olan ilgisi nedeniyle spor kamuoyu tarafından oldukça sevilen, Hayalinde Petrolspor forması giymek olan Batmanlı iş adamı Şehmus Güneş zorlu hayat şartlarında İstanbul’da yüzlerce kişiye istihdam sağlayan iş adamı oldu. Futbolcu olmak isterken, iş adamı olan Şehmus Güneşin başarı öyküsü bu akşam ekranlara gelecek.

FUTBOLCU OLMAK İÇİN GELDİ, İŞ ADAMI OLDU

 İstanbul Beyazıtta bulunan Solis Hotel Sahibi olan ve Gümüş işlemesi ve çanta imalat fabrikası olan İş adamı Güneşin kapısı her zaman Batmanlı hemşehrilerine kapısı açık.

TRT Kürdi tarafından yayımlanan fragramda “Bu haftaki Programımızda yine ilginç bir başarı öyküsü var. Batmanlı Şehmus Güneş’in Futbolcu olmak için geldiği İstanbulda iş adamlığına uzanan başarı öyküsü var. Xiret Bu akşam saat 21:45’te TRT Kürdide yayımlanacak.” Denildi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Medya Gazetesi, 17’inci yayın yılını geride bırakarak 18’inci yayın ..
Petrolspor resmen Abdulvahap Akbaş'a devr edildi. Devir işlemlerinin Av..
1 Ocak 1971 tarihinde hayata gözlerini açan Emrah 48 yaşındadır. Ergani Diy..
İnteraktivite yani interaktif iletişim, şahısların birbirleriyle olan ilişk..
2013 yılında internet üzerinden yayın hayatına başlayan ve ilk yılında oldu..
Batman Express Gazetesi Sahibi M. Şah Ayaz’ın avukat oğlu Bilal Ayaz, görke..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=