Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR'dan engelliler için istihdam çağrısı

09 Ekim 2022, 15:06 - Okunma: 939

Kent merkezinde engellileri ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, engelliler için istihdam alanlarının oluşturulması gerektiğini söyledi.HÜDA PAR Merkez İlçe Teşkilatı çalışmaları kapsamında engellileri ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.HÜDA PAR’ın kendilerini ziyaret etmesinden memnun olan engelliler, yaşamlarının daha rahat olması

için engellilere yönelik hizmetlerin artırılması talebinde bulundular.Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Merkez İlçe Başkanı Durmaz, engellilerin taleplerini önemsediklerini ve bu taleplerin duyurulması için sözcüleri olacaklarını dile getirdi. 

“Toplumda empati duygusu gelişmeli”

Engellilerin sürekli hatırlanması gerektiğini belirten Durmaz, “Çalışmalarımız kapsamında kent merkezimizde engelli vatandaşlarımıza misafir olduk, sorunlarını dinledik. Bizler engellileri sadece yılın belirli günlerinde değil sürekli hatırlıyoruz. Ziyaret ettiğimiz engelli kardeşlerimiz her şeyden evvel toplumda empati duygusunun biraz daha gelişmesi gerektiğini istiyorlar. Engellilere yönelik çalışmaların olduğunu ancak beklentilerinin tam manasıyla karşılanmadığını belirtiyor, kamusal alanda engelliler için çok az düzenlemenin yapıldığını söylüyorlar.” şeklinde konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Baget yüzükler, baget kesim taşların kullanıldığı ve genellikle altın veya ..
Kaynak makinesi, metal veya başka malzemeleri birleştirmek için kullanılan ..
E-Faturaya geçiş limitlerinin 3 Milyon TL’ye düşmesi ile beraber mükellefle..
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin..
Günümüzde bilgisayar kullanımı oldukça önemli bir faaliyettir. Hem özel hay..
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortak finanse edilen ve Di..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=