Lütfen bekleyin..


Nimet DAL

BATMANIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK PROJE…

06 Mayıs 2018, 16:30

2. EL OTO ALIM SATIM PAZARINA MODERN TESİS!
Batman’ın sevilen İşadamlarından Engin yapı sahibi Engin Karaman ve Baz Auto sahibi Erdal Baz tarafından yapımı başlatılan Yeni Hal yanındaki Yeni Oto Galericiler Sitesi, kentin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz Günlerde projenin yapıldığı alana gittim ve projenin sahipleri değerli iş adamları Engin Karaman ve Erdal Baz’la görüşme imkanım oldu. Batman hakikaten bölgenin en hızla gelişen ve büyüyen şehirleri arasında. Batman için İnşaat sektörüde can damarı. Kentte İnşaat sektörüne hareketlilik getiren projelerin başında gelen Yeni Oto Galericiler sitesi (BATMAN AUTO STORE)bölgenin adeta çehresini değiştirecektir. Geçtiğimiz hafta başlayan İnşaatta çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini gördüm. Yapılan güzel hizmetlerle bu proje kazasız belasız başarılı bir şekilde faaliyete geçecek.


GÜNEYDOĞUDA BÖYLE PROJE YOK
Proje sahipleri Engin Karaman ve Erdal Baz’la yaptığım görüşmede projenin detaylarıyla ilgili önemli bilgiler verdiler. Öyleki Güneydoğuda böyle bir tesis ve proje yok. Özenle hazırlanmış ve eksiksiz olan Projenin Bölgedeki İkinci el Oto alım satım pazarına önemli bir heyecan getireceğine inanıyorum. İnşaat sektöründe daha önce bir çok Konut projesinede başarıyla imza atan Engin Oto’nun sahibi İş adamı Engin Karaman ve ortağı İş adamı Erdal Baz’ın yaptığı bu çalışmayı desteklediğimi belirtmek isterim. Sonuçta bu yatırım Batman’a yapılıyor ve Batmanlı gençler burada istihdam edilecek. Asgari 500’e yakın bir istihdam imkanı doğuracak proje….
MODERN İKİNCİ EL OTO ALIM SATIM MERKEZİ OLACAK
Proje’nin mimarları İş adamları Engin Karaman ve Erdal Baz yaptıkları açıklamada “Yaptığımız proje Batmanın en büyük projelerinden bir tanesidir. 44 bin metrekare üzerine kurulu 135 adet Dükkan Galericiler Sitesi olarak proje uyguladık. Bu projemizde Noter, Oto Ekspertiz işyeri, PTT İş merkezi Kafeterya ve Restoran bölümü de yer alıyor. Bunların içinde misafir park alanlarımız var. Her bir dükkanımızda 12 araçlık park alanı ve 130 Metrekare kapalı alan bulunuyor.  Yine her dükkanın 50 – 100 metrekare arası Arka Bahçesi yeşil alanı yer alacak.  Bunların sosyal alanlarından çocuk grup alanlarımız, misafir park yeri alanımız var. Batman’a yakışacak Modern bir proje oluşturmaya çalışıyoruz.” 
Batmanın sevilen iş adamları Engin Karaman ve Erdal Baz’ın imza attığı Yeni Oto Galericiler sitesi Bölgenin en modern alanına sahip olduğunu da dile getiren Karaman ve Baz açıklamalarının devamında “ Batman’ın ekonomisine değer katacak bir projeyle esnafımızın hizmetine sunacağız. Burada 500’e yakın insan istihdam edilecek. İnşaat aşamasında yüzlerce kişi istihdam edilmiş olacak. Projemizin bir diğer yönüde hem Batman ekonomisine bir katkı, hemde insanımıza bir istihdam olanağı sağlamaktır. Hedefimiz 1 yıl içinde bu projemizi tamamlayarak 2019 yılında Galerici esnafının hizmetine alacağız. Yaklaşık 1 aydır çalışmalara başladık. Temellerimizi yeni açtık.” 


PROJEYE YOĞUN İLGİ VAR
Batmanlı galerici esnafının projelerine gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür eden İş adamları Engin Karaman ve Erdal Baz “Proje dükkanlarımız için Bir lansman fiyatı oluşturduk. Şu ana kadar Galeri dükkanlarımızın 3’te 2’sinin satışını gerçekleştirdik. Biz esnafımıza kolaylık sağlamak amacıyla yüzde 50’si nakit geri kalanı taksit şeklinde alıyoruz. Batmanın bütün galericileri bu işte tecrübe sahibi olan dostlarımız arkadaşlarımız gelip bizden dükkan satın aldılar. Galerici esnafımız projeye yoğun bir ilgi gösterdiler. Diğer galericiler sitelerine göre bu projemiz Türkiye’de örnek projeler arasında yer alacak. Bunun içinde yüksek Güvenlik, temizlik hizmetleri, bahçevanlar olacak. 24 saat güvenlik kameralarıyla tesis gözetilerek İnsanlar çok rahat güven içinde gelip alışveriş yapabileceği bir site olacak. Yeni projemiz Batman’a hayırlı uğurlu olsun.” Dediler.   


 “HEDEFİMİZ, GALERİCİLERİ TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAK”
Yeni Oto Galericiler Sitesini kurmadaki amaçlarını açıklayan İş adamları Karaman ve Baz “Burayı kurmamızın en büyük nedeni Batman’daki kaldırım işgali yapan tüm oto galericileri tek çatı altında toplamak. Bu sayede herkes, aradığı aracı en kolay şekilde alıp satabilecek. Yaptığımız bu proje Batman ihtiyacını tam anlamıyla karşılamaktadır. Bölgenin bir çok ilinden vatandaşlar buraya gelip güven içinde 2. el araç satın alacaklar. Yerlerimizin tamamı bitmeden tüm galericileri Golden Plaza Kat: 6 no: 606’daki satış ofisimize bekliyoruz. Ayrıca Engin Karaman 0532 260 33 72  ve Erdal Baz 0532 401 31 34 numaralardan da müşterilerimize hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandılar.
Gazetemiz aracılığıyla bir kez daha bu önemli projeyi Batman’a kazandıracak olan İş adamları Engin Karaman ve Erdal Baz’ı tebrik ediyorum. Batman en güzel ve modern projeleri hak ediyor. Batmanımıza hayırlı uğurlu olsun….

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1213 gün önce
1839 gün önce
2069 gün önce
2270 gün önce
2450 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=