Lütfen bekleyin..


İbrahim Eroğlu

Duvar Yazıları Terörü Ve Özgürlük…

06 Temmuz 2017, 12:49

İnsanımız sanırım özgürlük kavramını yanlış öğrendi. Kullanacağı özgürlüğün benim duvarımda bittiğini ya bilmiyor ya da “nasılsa yaptırım yok diye” istediği gibi yaşıyor yazıyor hatta en kutsal değerlere küfür ediyor.
Duvar yazıları teröründen söz ediyorum. Bu da rezil ve sapıkça bir terör türü.
Kentleri sokakları çirkinleştiren ve çoğunu okurken utandığımız hatta yanımızda çocuklarımız varken sustuğumuz ve yüzümüzün kızarmasına sebep olan “Duvar yazıları terörü”
Her dilde en edepsizce sözler yazan bu özgür geçinen sapıklara yetkililer ne zaman dur diyecek merak ediyorum.
Bu gidişle temiz bir duvar bir park ve bir bahçe kalmayacak. Eğitim yuvalarımız , çocuklarımızın gün boyu yaşadığı okulların duvarları adeta rezalet…!!!
Yetmedi kadınlarımızın kızlarımızın isimlerini duvarlara yazmaya başladılar ve en rezilce ifadelerle…
Bunlara dur denilmezse ,Bir süre sonra sırtımıza bile gelip yazabilirler; zira edepsizliğin ve özgürlüğün (?) sınırı yok…
Kentimizi çirkinleştiren, değer yargılarımıza aykırı, en kutsal değerlerimize kızlarımıza ve ailelerimize hakaret eden bu rezil sapıkların estirdiği terör; yetkilileri rahatsız etmiyor mu?
Sayın valimiz bu yazıları okurken mutlu mu?
Emniyet müdürlüğü bu teröristleri ve kent katillerini mobeseden bulamaz mı?
Bu soruna bir çözüm de bulunabilir. Örneğin Belediye bunlara merkezi bir yerde bir özgür yazı yazma alanı yapar, herkes gelip buraya istediğini yazar ve isteklerini topluma iletir. 
Legal bir duvar yapılsa bile bu teröristler yine sokaklarımızı çirkinleştirmeye devam edecekler. Zira kirli ruhlarından akan pisliklerle kentleri kirletmeden duramazlar.
Onların anladığı dilden konuşmak gerek. Bunu bizim yerimize Sayın valimiz belediye yetkililer ve emniyet güçleri yapmalı. Yoksa telafisi güç durumlar kapıda…
İbrahim EROĞLU
Eğitimci Yazar
06.07.2017

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1502 gün önce
2436 gün önce
2607 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=