Lütfen bekleyin..


İbrahim Eroğlu

KÜRESEL HIRSIZLAR VE KATAR …

08 Ağustos 2017, 12:42

Suriye’deki savaş ve Katar krizi, küresel hırsızların ve küresel katillerin maskesini düşürdü. Artık bazı olayların arka planını yıllar sonra tarih kitaplarında okumaya gerek yok; herşey canlı yayında açıkça yapılıyor zira sömürgeciler artık utanmadan çalıyor öldürüyor yakıyor ve kameralara gülümsüyor. 
Bakınız Trump, Merkel ve diğerleri…
Yüz yıldır gizli saklı yapılan sömürgecilik ve ayak oyunları artık aleni yapılmaya başlandı. Bana göre yüz yıldır Ortadoğu’da yapılan gasp, hırsızlık, sömürü ve cinayetlerin açığa çıkmasında en büyük pay Tayyip Erdoğan’ın. Erdoğan adeta dünyadaki ve özellikle Ortadoğu’daki mazlumların umudu haline geldi. Bu nedenle sömürgeciler ve onların işbirlikçileri (ULUSALCI HAİNLER, DHKP-C, FETÖ,PKK, DAEŞ…) ve kiralık kalemleri Erdoğan’a “diktatör” yaftasını yapıştırdı.
Son 150 yıldır Zengin Arapların sermayesiyle sanayi çarklarını döndüren ABD , AB ve Batı; artık utanmadan ve tüm dünyanın gözleri önünde, kirli savaşlarla, iftiralarla ülkeleri işgal ediyor, halkı göçe zorluyor, sömürüyor, çalıyor ve gidiyor. Yetmedi bu küresel hırsızlar “hangi ülkenin demokratik”  buna da onlar karar veriyor.
Yani şimdilik “Hak güçlünün elinde “ tezi onlardan yana…
NATO, BM, LAHEY, AF ÖRGÜTÜ VE TÜM SAHTE KURULUŞLAR sadece Küresel hırsızların çıkarı için çalışıyor. Tüm raporlar onların isteğine göre yazılıyor ve tüm kararlar onların çıkarlarına uygun alınıyor. Zaten “Veto” hakları var. 
Suriye’de ABD, Kürt çocuklarını savaşa sürüp öldürterek petrol ve paraya konacak. Ölüm bize , petrol onlara. Kürt çocuklarını Küresel hırsızların piyonu haline getiren PKK ve destekçileri için bu utanç yeter …
(Ama bir noktayı belirtmeden geçmeyeceğim. YPG saflarında savaşıp ABD’ye kölelik yapan kürtlerin çoğu Ezidi, Hıristiyan ve Keldani Kürtler. Müslüman kürtler onlarla beraber değil. )
Katar krizine dönecek olursak; 
Katar sermayesi Katar gazı ve  petrolleri ABD’ye İngiltere’ye ücretsiz ya da silah karşılığı akınca sorun yok. Ama Katar hükümeti Türkiye ile ticaret yapınca sorun oluyor, neymiş efendim “Katar teröre destek veriyormuş”  Dünyanın en büyük teröristleri katilleri ve hırsızları ABD ve Batıdır. Ortadoğu’daki Afrika’daki tüm cinayet göç ve sömürüden bunlar sorumludur. Dünyanın tüm terör örgütlerini kuran besleyen silahlandıran ve kuranlar da aynı odaklardır. 
Zaten FETÖ’nün de tezi buydu . Mit Tırları ile Türkiye’yi uluslara arası arenada mahkum ettirip işgale açık hale getirecekti. Bu bağlamda FETÖ ne kadar casusluk suçundan yargılanıyorsa, onlardan bilgi belge alıp yayınlayan Alman BND piyonu satılık kalemşörler Can Dündar ve Enis Berberoğlu’da suçludur. Casusluk dünyanın her yerinde suç da Türkiye de enden suç olmasın. Casusluk suçundan yargılananlar için “Adalet Yürüyüşü” düzenleyen tek ülke biziz galiba. Ama bu çok doğal zira Kılıçdaroğlu gibi bir hilkat garibesi ve kasetle parti başkanı olan başka bir siyasetçi diğer ülkelerde yok. 
Bu arada şu gerçek çok açık bilinmelidir ki ne Katar ne de zengin Arap ülkelerinin hiç biri masum değil. Onların parası ile ABD ve Batı yüz yıldır Müslümanları öldürüyor, coğrafyaları parçalıyor, insanımızı göçe zorluyor, bombalıyor…. Ortadoğu’daki trajedinin sorumlusu küresel katiller ve onlara sermaye akıtan zengin Arap krallarıdır. 
Umarım Katar bu oyunu fark eder ve yaptığı yanlıştan döner artık kardeş ülkelerle ticaret yapar.. hem Ortadoğu kazanır hem de bizim paramızla ABD gelip cinayet işlemez bizi parçalamaz…
Peki ne zamana kadar Ortadoğu’da kan, sömürü, krallık, kaos, göç dönemi sona erecek…
Ne zaman Erdoğanlar çoğalır sayıları 3-4 e varır o zaman küresel güçleri durduracak gücümüz olur. Zira Küresel hırsızlara Ortadoğu’nun kaynaklarını peşkeş çekenler; Sisiler , krallar ve onların yetiştirip seçtirdiği piyonlardır. 
Söylenecek o kadar çok şey var ki…
Katar krizini iyi izleyin ne büyük rantlar döndüğünü göreceksiniz.
Devam edeceğiz inşallah.
Allaha emanet olun.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1502 gün önce
2436 gün önce
2607 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=