Lütfen bekleyin..


İbrahim Eroğlu

MARKA KENT BATMAN VE POZİTİF VALİMİZ.

01 Aralık 2021, 16:14

Geçenlerde Batman Valimiz Sayın Hulusi Şahin'in konuğu olduk.

Valimiz her zamanki şık ve karizmatikti.
Ama bu kez son her zamankinden daha mutlu ve pozitifti.
Doğal olarak gelişen, değişen, büyüyen Batman'daki olumlu gidişat Valimizin gülüşüne yansımıştı...

Sayın Valimizin sıcak ilgisi, yakınlığı, kent sorunlarına duyarlı duruşu, içtenliği ve Batman için yapılanları anlatırken, yüzüne konan memnuniyet dolu tebessümler bizi de çok mutlu etti.

Özellikle Batman'a 3 yeni 5 yıldızlı otel projesinin müjdesini anlatınca ; yatırım, istihdam ve Batman Turizmi adına biz de sayın valimiz kadar heyecanlandık, mutlu olduk.

Marka kent yolunda atılacak adımlar, Petrolspor'un başarısı ve liderliği, ikinci organize sanayi bölgesi için yapılan girişimler, sohbetin en güzel yanı ve önemli bölümü oldu.

90'ların kötü imajını silen ve Marka Kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Batman'mızı huzurlu bir yatırım kentine dönüştüren ; başta Sayın Valimizi, tüm Batmanlıları ve emeği geçen kutluyor, tüm duyarlı yürekleri alkışlıyorum... 

Bu arada Batman Belediyesi'nin hizmetleri ve projelerini konuştuk. Batman Park AVM arsasının ihalesiyle, İluh Deresi ıslahı için finansal kaynak yaratma düşüncesi bana göre olumluydu. 

İstiklal Park projesi için Aralık'ta çalışmalar başlıyor, 2022'nin sonunda bitecek. 
Batman'ın çehresini değiştirecek bu yaşam alanı için de sayın Valimizi çabalarından dolayı kutluyoruz. 

Adeta bir Batmanlı ruhuyla kentle ve halkla bütünleşen, her hizmet her yeni yatırım ve istihdam için heyecanlanan, huzur dolu yaşanabilir bir Batman için çalışan, Marka bir kent yaratmak için yoğun mesai harcayan bir Mülki idare amiri ile karşılaştık. 


Hulusi Şahin'in samimi çabası ve enerjisi Batman için büyük şans. 

Dileğimiz daha uzun yıllar onu Batman Valisi olarak görmek. 

Bu duygularla basın mensuplarına gösterdiği ilgi, içtenlik ve konukseverlik için Sayın Valimize şükranlarımızı sunuyoruz. 
Teşekkürler Sayın Valim. 

İbrahim EROĞLU 
Eğitimci Yazar

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
1502 gün önce
2436 gün önce
2607 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=