Lütfen bekleyin..



Başkan Akbaş "TFF'nin vereceği her karara hazırız."

16 Nisan 2020, 14:43 - Okunma: 672

Batman Petrolspor kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aradan sonra TFF’nin vereceği her karara hazır olduklarını açıkladı. İl Genel meclisi Başkanı ve Petrolspor Başkanı Akbaş gazete ziyaretimizde spor camiasının temennisinin liglerin sayılmaması olduğunu belirterek şunları söyledi. “Batman Petrol spor kulübü olarak Federasyonun alacağı kararı bekliyoruz.

Nasıl bir karar alacak. Bu ligler ne zaman başlayacak. Bizde ona göre kendimize bir yol haritası çizeceğiz. Sporcularımız şu an evlerinde. Tüm ülkemizde şu an hayat durma noktasına gelmiştir. Ama burada en önemli şey insan hayatıdır. Bir futbol maçı bir spor müsabakası insan hayatından önemli değildir. Herkesin alınan tedbirlere uyması ve bu süreci evinde geçirmesi bekliyor. İnşallah bu sürecide hayırlısıyla tamamlayacağız.” Diyen Akbaş sözlerine şöyle devam etti. “ Mayıs Haziran ayında bu koronavirüs salgını etkisini kaybederse en az 3-4 hafta sporculara idman imkanı tanınması lazım. Kendilerini lige hazır hale getirebilmeleri için.Çünkü sakatlıklar olur, sporcuları bu halle maçları kaldıramaz. Yine bizim için bir dezavantajda bölgemizin Mayıs ayından sonra aşırı sıcaklara maruz kalmasıdır.

Federasyonun elinde 10 seçenek var. Hangi seçeneği uygulayacak bilemiyoruz. Bizlerde diğer kulüpler gibi bekliyoruz. 2 lig ve 3. lig kulüpleriyle sık sık istişarelerde bulunuyoruz. Bütün kulüplerin genel talebi ligin sayılmaması. Ligi çıkmayı garantileyen takımlar bir süt lige çıkarılsın ve düşmesi kesinleşen takım varsa bunlarda bir alt kümeye düşürülebilir. Diğer bir sorun ise sporcularımızla imzaladığımız sözleşmelerde Mayıs ayı başında sona eriyor. Liglerin devamı Mayıs ayından sonra gerçekleşirse sporcuların sözleşmelerine de TFF bir uzatma getirmesi lazım. Sözleşme 1-2 ay uzatılmalıdır. Sayın Valimizin ve Milletvekilimizin ve il yöneticilerimizin bize büyük bir desteği oldu. Ligler kaldığı yerden  başlarsa bile Petreolspor ligde kalacaktır.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=