Lütfen bekleyin..



FİLM GÖSTERİM PROGRAMI BELLİ OLDU

04 Mart 2020, 16:36 - Okunma: 6354

Batman Belediyesi, Ortadoğu Sinema Akademisi ve Batman Kültür ve Sanat Derneği (BART) tarafından düzenlenen 8. Yılmaz Güney Film Festivali’nin, film gösterim programı netleşti.25-29 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan 8. Yılmaz Güney Film Festivaline yoğun film ve proje destek başvuruları oldu

. Başvuruların tamamlanmasının ardından festival komitesi tarafından festival programında gösterimine yer verilecek filmler açıklandı.

Bu yıl proje geliştirme – destek kapsamında başvurusu yapılan projeler içerisinden ön elemeler yapılarak festivalde proje geliştirme atölyesine seçilen eserler de belirlendi.

165 film, 52 proje başvurusunun yapıldığı 8. Yılmaz Güney Film Festivali’nde 4 Kısa Film, 4 Belgesel film projesi geliştirme atölyesine seçildi.

Ahmet  Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek festivalde 13 Uzun Metraj, 17 Belgesel, 21 Kısa Film sinemaseverlerle buluşturulacak. Daha fazla film göstermek istediklerini belirten festival komitesi, gösterim mekanlarının az olmasından kaynaklı sayıyı düşürmek zorunda kaldıklarını belirtti.

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=