Lütfen bekleyin..



Urfa Yörem baklavaları Batman’da 2. şubesini açtı

13 Ocak 2020, 17:01 - Okunma: 2351

Batman Bahçelievler mahallesi Mimar Sinan caddesi üzerinde açılan Urfa Yörem Baklavaları damak tadına düşkün olanlar için çok farklı ve lezzetli seçenekler sunuyor.Kudret camisi yanında hizmete açılan Urfa Yörem Baklavaları açılışını Melle Hüseyin Taş, işyeri sahipleri esnaflar ve Gazete sahibimiz Nimet Dal yaptı.

 Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra davetlilere baklava ikramı yapıldı. Batman’da 2. şubeyi açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten genç iş adamı Hüseyin Bilir Batman halkına kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlarla hizmet vereceklerini söyledi. 


Yeni açılan Urfa Yörem Baklavaları, düğün, nişan, sünnet ya da toplantı gibi özel günlerinizde telefonla sipariş verebileceğinizi ayrıca siparişlerin adrese teslim edileceğini belirten işyeri sahibi Hüseyin Bilir, “Baklavalarımız günlük olarak büyük bir titizlikle Urfa yörelerinden doğal tereyağ’la üretilmektedir. Batman şubemize günlük olarak teslim edilmektedir. Uygun fiyatlarla bu lezzetli tadları biz de çok kıymetli halkımıza sunmaktayız Her türlü organizasyon için sipariş almaktayız.” Dedi. Batman Demokrat Gazetesi olarak işyeri sahiplerini kutlar hayırlı ve bereketli satışlar dileriz… 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=