Lütfen bekleyin..



Bilecik’li öğrencileri ağırladık

27 Ağustos 2019, 18:27 - Okunma: 934

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinde ‘Biz Anadolu’yuz’ projesi kapsamında ilimizde 53 Bilecik’li öğrenciyi ağırladık. 3 gün boyunca Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde ilimizi gezen Bilecik’li öğrenciler, hayranlıklarını ve memnuniyetlerini dile getirdiler. İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Bilecik’li öğrenciler, ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları

Hastanesini ziyaret edip, yatan hastalara geçmiş olsun temennilerinde bulundular. Aynı gün Atatürk Parkında Çevre Temizliği, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla sohbet eden öğrenciler, birçok etkinliğe imza attı. 2. gün Batman’a bağlı Sason ilçesinde Jandarma Komutanlığını ziyaret eden öğrenciler, ardından Sevek Mesire alanında temizlik yapıp, piknik yaptılar. Sason’da Şehit ailelerini ziyaret eden öğrenciler, esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. ‘Biz Anadolu’yuz’ projesinin son gününde ise Bilecik’li gençler Malabadi Köprüsünü, Hasankeyf ilçesini ve Müzeleri ziyaret ettiler. Bilecik’li gençler son günde Çevrimova köyünde öğrenci ve köylü çocuklarla birçok oyun etkinliğinde bir araya gelip,  Atatürk Parkında Kitap okuma etkinliği ile programlarını sonlandırdılar.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=