Lütfen bekleyin..



Özel Ortadoğu kolejinde erken kayıt avantajı

05 Ağustos 2019, 17:10 - Okunma: 1306

Batman’ın Bağımsız tek özel Lisesi olan Özel Ortadoğu kolejinde yeni eğitim öğretim yılı öncesinde erken kayıtlarda yoğunluk yaşanıyor. Batman’da özel eğitimde zirvede yer alan kurumların başında gelen Ortadoğu koleji yönetim kurulu başkanı Ekrem Tüzün yeni sezona tüm eğitim ve akademik kadroyla hazır olduklarını belirterek öğrenci velilerinin kurumlarına gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

“EĞİTİMDE MARKA OKUL OLDU”
Yönetim kurulu başkanı Tüzün açıklamasında “Batman’ın en merkezi yerinde olan ve ferah mekânımızla öğrenicilerimize en iyi eğitimi veriyoruz. Kalite, Disiplin ve başarıdan taviz vermeyerek hedefimizi yükselteceğiz. Öğretmenlerimizin donanımlı olması öğrencilerimizin başarılı olması demektir. Kolejimiz kentte en kaliteli eğitimi veriyor. Özel Batman Ortadoğu Koleji Batman’da bir marka haline geldi. Eğitimde hedefimiz en iyi olmaktır. Kolejimiz her alanda başarılı çalışmalar yapıyor. Görsel sanatlar, sportif faaliyetler gibi çalışmalarımız var. Hedefimiz ne olursa olsun, amacımız öğrencilerimizin başarısıdır. Biz ekip olarak bunun için çalışıyoruz. Amacımız başarılı bireyler yetiştirmektir. Bunu başardığımıza inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl eğitim kadromuzla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermeye çalıştık. Sosyal ve kültürel çalışmalarımızla kentte bir farkındalık oluşturmaya çalıştık. Amacımız başarı çıtamızı yükselterek Eğitim standartlarımızı daha da genişletmek. Tüm velilerimizi okulumuza bekliyoruz. ” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=