Lütfen bekleyin..



15 Temmuz etkinliklerle kutlanacak

14 Temmuz 2019, 16:34 - Okunma: 2148

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 81 İlde gerçekleştirilecek “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”etkinlikleri hazırlık toplantısı Vali Hulusi Şahin’in katılımı ile gerçekleştirildi.Toplantıda, Valilik himayelerinde paydaş kurumların katılımı ile gerçekleştirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için alınacak

 tedbirler ve yapılacak faaliyetler görüşüldü. Toplantıya; Vali Şahin yanı sıra Batman Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hakan Savur, Vali Yardımcısı Haluk Koç, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Müftüsü Turgut Erhan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdür Vekili Ümit Çiçek ile Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Hali Eren katıldı. 
ETKİNLİK PROGRAMI AÇIKLANDI
15 Temmuz günü 10.00’da Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsünde bulunan Poligon Bayrağı açılışı ile başlayacak etkinlikler, şehit mezarlarının ziyaretleriyle devam edecek.  Öğle Namazı öncesinde Kudret Camisinde Şehitlerin ruhu için Mevlid-i Şerif okunacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu Resim ve Heykel Sergisi, ‘15 Temmuz Direnişi’ Konulu Panel ve film gösterisi ve mehteran takımı gösterisi ve yürüyüşü ile devam erecek etkinlikler, 20.00’da valilik önündeki anma etkinliği ile son bulacak.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=