Lütfen bekleyin..



Kozluk’ta Okul Müdürleri Toplantısı yapıldı

13 Haziran 2019, 17:13 - Okunma: 1666

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Okul Müdürleri Toplantısı, Kozluk ilçesi 29 Ekim İlkokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak, Şube Müdürleri Abdussamed Oral, Bilgiye Pala, Edip Altun, ilçede görev yapan okul müdürleri ve müdür yetkili öğretmenler katıldı.

 "2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı"nın değerlendirildiği toplantıda okul iş ve işleyiş işlemleri, seminer uygulamaları gibi birçok konu ele alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Toprak, iki eğitim öğretim dönemi boyunca yapılan çalışmalar hakkında genel bir değerlendirme yapıp tespit edilen hususlar hakkında okul yöneticilerini bilgilendirdi. Daha sonra, şube müdürleri söz alarak sorumlu oldukları bölümlerle ilgili yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi verdi. 
‘OKULLARIN FİZİKİ YAPISI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLSİN’
Önümüzdeki tatil döneminin iyi değerlendirilip okulların fizikî yapısının tekrar gözden geçirilmesinin ve yeni eğitim ve öğretim dönemine uygun hale getirilmesinin önemi vurgulandı. İlçe genelinde okullardaki kültürel ve sosyal faaliyet çalışmaları, okullarda açılacak yaz kurslarından genel evrak işlemlerine kadar birçok meselenin konuşulduğu toplantıda Kozluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nazmi Altuner ve Kozluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Salih Tekçe de yeni eğitim öğretim yılında liseye geçecek öğrencilerin tercih işlemleri konusunda okulları ilgili açıklamalar yaptılar. Okul yöneticilerinin İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Toprak'a ve Şube Müdürlerine sordukları soruların cevaplandırılması ile toplantı sona erdi. Müdür Toprak "Çalışma ve çabalarınızdan dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, bütün emeklerimiz öğrencilerimizin menfaati üzerinedir..." diyerek konuşmasını bitirdi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=