Lütfen bekleyin..



Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret

09 Nisan 2019, 17:03 - Okunma: 1165

Atatürk İlkokulu 2/B Sınıfı Minik Kahramanları; Batman İl Kültür Merkezinde açılan 32. Uluslararası Şehit ve Devlet Büyükleri Emanetleri Şehit Yusuf Erin Sergisini ziyaret ettiler. Sergide 205 şehit ve Turgut Özal, Süleyman Demirel , Eşref Bitlis, Mühsin Yazıcıoğlu gibi devlet büyüklerine ait emanetler bulunuyordu.

2//B Sınıf öğrencileri “Bu güzel ülkeyi bizlere emanet eden ve ülkemizin birliği beraberliği için, ülkemizin için canları veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dediler. 2/B Sınıf Öğretmeni Siraç Akçay “Bu ziyaretimizde öğrencilerime milli bilinç kazandırarak, bizler için hayatlarını feda etmiş şehitlerimizi, geçmişimizi ve tarihi çoçuklarımıza ne kadar iyi anlatırsak, Türk büyüklerine ve şehitlerine saygı ve duyarlılık o derecede artacaktır” dedi.
MÜZEYİ DE GEZDİLER
2/B Sınıfı öğrencileri il Kültür Merkezdeki sergisi ziyaretinden sonra ,fırsatı kullanarak bitişiğindeki Batman Müzesini de gezdiler. 2/B Sınıf öğretmeni Siraç Akçay “Gezide Batman’ın tarihi, turizm ve kültür eserlerini yerinde görmek, ulusal kültüre sahip çıkmanın önemini kavratmak ve tarihi eserlerin özelliklerini anlatmak amaçladık” dedi. 2/B Sınıfı öğrencileri Batman Müzesinde olmaktan mutluluk duydular, ayrıca gezimizin çok verimli ve eğlenceli bir gezi olduğunu” söylediler.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=