Lütfen bekleyin..



İyi partinin adayları netleşti

19 Şubat 2019, 16:46 - Okunma: 1886

İYİ Parti Batman İl Teşkilatı, merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını yoğun bir çalışmanın ardından belirledi. Başkan adaylarının yanı sıra İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adaylarını da belirlediklerini belirten İYİ Parti İl Başkanı Kısmet Çelik, seçim çalışmalarına kısa zamanda başlayacaklarını söyledi.

Başkan Kısmet; “Genel Merkezin talimatları doğrultusunda genç adaylara şans verdik. Bugünden itibaren seçim çalışmalarına tüm Başkan adaylarımızla, İl Genel Meclis adaylarımızla, Belediye Meclis adaylarımızla birlikte başlıyoruz. Her siyasi parti de olduğu gibi bizlerde seçimlere programlı ve düzenli bir şekilde iddialı giriyoruz. 31 Mart seçimlerinin bizler için, memleketimiz için ve ülkemiz için İYİ geçeceğine inanıyoruz. Kazasız belasız bir seçimi alnımızın akıyla geride bırakacağız.” diye konuştu.  
İŞTE İYİ PARTİ ADAYLARI
Batman – Fikret Badem, Kozluk – Fırat Şanlı, Sason – Muhammed Emin Yılmaz, Beşiri - Nevzat Yenidoğan, Hasankeyf - Ramazan Toğuç, Gercüş - Hüseyin Turan, Kayapınar -  İrem Çelik, Balpınar - Faris Öner, İkiköprü - Şükrü Çelik, Yücebağ - Ümit Salman, Bekirhan - Bayram Ayhan 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=