Lütfen bekleyin..



“İntikam peşinde değilim, hiç kimseyle hesaplaşmam yoktur”

03 Şubat 2019, 13:03 - Okunma: 1638

Sason’da yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde heyecan dorukta. Akparti’den aday gösterilmeyince CHP’den aday olan mevcut Başkan Cuma Uçar’a Sason’da vatandaşlar yoğun destek gösteriyor. Aday gösterilmemesi nedeniyle hiç kimseyle hesaplaşma yada intikam peşinde olmadığını belirten Başkan Cuma Uçar kararı milletin vereceğini ve takdiri millette bıraktığını söyledi.

“AMACIMIZ HALKA HİZMET”
5 yıl boyunca Sason’da görev yapan Başkan Cuma Uçar gittiği her yerde vatandaşlardan sıcak ilgi görüyor. Sason’da sık sık vatandaşın arasında bulunan Başkan Cuma Uçar ziyaret ettiği kahvehanelerde vatandaşlardan destek görüyor. Uçar gazetemize yaptığı açıklamada “ Seçim sonuçları ne olursa olsun hepimiz buna saygı göstermemiz gerekiyor. Biz geziyoruz, kendimizi anlatıyoruz. Sonuçta kararı veren millettir. Bütün aday olan herkese başarılar diliyorum. Sonucu millet söyler, hiç kimse halkın iradesine el koyamaz milletin iradesi önemlidir. Amacımız milletimize, halkımıza devletimize hizmettir. Bunun için yola çıktık. 
Birileri basında sağda solda diyorki  intikam peşindedirler. Biz hiç kimseyle intikam peşinde ve hesaplaşma peşinde değiliz. Bunu söyleyenler esas onlar intikam peşindedirler. Benim hiçbir kimseyle bir sorunum yoktur. Ben hiçbir partinin siyasi gücü ve oyuyla kazanmadım. Milletin oyuyla kazandım. Yine takdiri millete bıraktım.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=