Lütfen bekleyin..



Hamidi Ailesinden Görkemli Düğün

27 Eylül 2018, 14:40 - Okunma: 7057

20-21 ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi’nin yeğenleri, Hayrettin Hamidi’nin torunu, Özel idare eski müdürlerinden Erkan Hamidi’nin avukat oğlu Yunus Emre Hamidi hayatını Sıtkı Hamidi’nin kızı Avukat Aylin Hamidi ile birleştirdi.

MEVLİDİ ŞERİF VE SALAVATLAR EŞLİĞİNDE DÜĞÜN
Salon Diva havuzbaşı tesislerinde yapılan düğünde kapalı salonda bayanlar yer aldı. Show ses Murat organizasyon kurduğu platform ve ses sistemiyle muhteşem bir düğüne imza daha attı. 
Yoğun ilgi gören ve muhteşem bir organizasyonun yapıldığı düğün töreninde ilahi ve arbane grupları sahne alarak düğüne renk katarken, düğün öncesinde Suriyeli Dünya Kuranı Kerim okuma Şampiyonu Hafız ve din görevlileri tarafından Mevlidi şerif ve salavatlar okundu. Batman’ın sevilen müzisyeni Celal Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı programda bir birinden seçkin ilahi sanatçıları sahne aldı. 


ATAULLAH HAMİDİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
Yoğun ilgi gören düğüne 20-21 ve 26. dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Batman eski Milletvekilleri Kutbeddin Hamidi, Alaettin Sever Aydın, Siyasi parti temsilcileri, bölgenin önde gelen kanaat önderleri, BATSO eski Başkanı İş adamı Osman Nasıroğlu, Kurum müdürleri, İş adamları, Hukuk camiası temsilcileri, STK temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.


DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER
Düğünde Hamidi ailesinin ileri gelenleri geçen dönem Milletvekili Ataullah Hamidi, Kutbettin Hamidi, Hayrettin Hamidi, Muhittin Hamidi, oğulları ve diğer aile büyükleri gençlerle birlikte misafirlerle yakından ilgilendiler. Masaları tek tek dolaşan Hamidi ailesinin fertleri bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına, akrabalarına ve misafirlerine teşekkür ettiler. Damadın babası Erkan Hamidi ve Damat Avukat Yunus Emre Hamidi misafirleri kapıda uğurladılar.  
Batman Demokrat Haber gazetesi olarak Hamidi çiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in eşi Dr. Ayten Canal..
Petrol City AVM’nin zemin katında kitap fuarı açıldı. 29 Ocak–28 Şubat tari..
Batman’ın sevilen ailelerinden TPAO emeklisi İlhan Bezek’in oğlu ve TPAO es..
Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) tarafından bu yıl dördüncüsü yapıla..
Anadolu Vakfı’nın öğretmenlerin, değişen koşullar karşısında bilgi, beceri ..
5. Batman Kitap Fuarı kapsamında Yeşilçam’ın usta oyuncularından olan Hülya..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=