Lütfen bekleyin..



Özel Ortadoğu kolejinde eğitim başladı

18 Eylül 2018, 17:53 - Okunma: 2457

Batman merkezde bulunan bağımsız tek özel lise olma özelliğine sahip Özel Ortadoğu Koleji açıldıktan sonra Batman halkının kalbinde kısa sürede taht kurdu.

YENİ EĞİTİM SEZONU NEDENİYLE KURBAN KESTİLER
Özel Ortadoğu Koleji 40 kişiden oluşan deneyimli ve uzman Öğretmen kadrosuyla, alanında uzman rehberlik ve psikolojik danışma servisinin idaresiyle eğitimde kaliteyi yükselten ve temel ilkesi başarı olan bir kolej olma yolunda ilerliyor.
Batman’da özel eğitime yeni bir soluk getiren Batman Ortadoğu kolejinde eğitim öğretim sezonunun başlaması nedeniyle Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Ekrem Tüzün ve okul idarecileri tarafından kurban kesildi. Başkan Ekrem Tüzün yeni eğitim sezonunun hayırlı uğurlu olmasını diledi. 
Özel Ortadoğu Koleji Müdürü Şehmus Kış ise yaptığı açıklamasında “Temel prensibimiz çocukların sevgiyle büyüdüğü bir aile ortamı yaratmak, kabul edildikleri sorunlarını rahatlıkla paylaşabilecekleri bir eğitim ortamı sunmak, onları takip etmek problemleriyle başa çıkmada yardımcı olabilecek ve mesleki kariyer danışmanlığa yer vererek öğrencileri bu konularda bilinçlendirip yükseköğretime hazırlayacağız.” Dedi.  

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=