Lütfen bekleyin..



Başkan Ekmen’den 11 Ayı Sultanı Ramazan Ayı Kutlanması

15 Mayıs 2018, 16:54 - Okunma: 3558

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin EKMEN Mibarek Ramazan ayı nedeniyle yaptığı açıklamada “11 ayın sultanı, mübarek Ramazan ayına ulaşmış olmanın huzurunu yaşıyoruz.

Ramazan ayı, huzur ve bereket ayıdır. Bu mübarek ayda bir yandan oruçlarımızı tutup, Cenab-ı Allah’a kulluk vazifemizi yerine getirirken, diğer yandan yardıma muhtaç kardeşlerimizin kapılarını çalma ve onları hatırlama fırsatı da yakalamış oluyoruz. Alemlerin Rabbi, kullarının günahlarından arınması için bazı özel zamanlarla çok güzel imkanlar sağlamaktadır. Burada bizlere düşen en büyük görev, bu büyük nimeti en güzel şekilde değerlendirmek ve Cenab-ı Allah’tan bol bol af ve mağfiret dilemektir. Bu mübarek ay. Kur’an-ı Kerim’in tamamlandığı mübarek Kadir Gecesi’ni de idrak edeceğimiz bu ayın hepimize huzur,barış ve adalet getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz eder. Mübarek Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine hayırlar getirmesini tutacağımız oruçların ve yapacağımız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum.”dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=