Lütfen bekleyin..



BAŞTİ MODERNİZASYONU SÜRÜYOR

03 Nisan 2018, 13:32 - Okunma: 2404

Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY'un talimatları doğrultusunda BAŞTİ’de başlatılan modernizasyon çalışmaları sayesinde terminal merkezi yeni bir görünüme kavuşuyor.

Günlük 1500'ün üzerinde yolcu kapasitesi bulunan ve yaklaşık 19 yıldan bu yana hizmet veren Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminal İşletmesinde (BAŞTİ) modernize çalışmaları sürüyor.

Batman’dan birçok şehir ile karşılıklı olarak otobüs seferlerinin merkezi konumunda olan ve şehirlerarası yolun geçiş güzergahında bulunan Batman Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilerek, yolculara kesintisiz hizmet sunuluyor.Batman Şehirlerarası otobüs terminalindeki eksikliklerin tamamlanması kapsamında başlatılan çalışmalar çerçevesinde lavaboların baştan aşağı yenilenmesi, ısı yalıtımı, iç mekân aydınlatma sisteminin yenilenmesi ve çatının bakımı gerçekleştirildi.BAŞTİ'de eksikliklerin giderilmesi için talimat veren AKSOY : “Batman halkı hizmetlerin en iyisine ve en güzeline layıktır. Tadilata aldığımız çalışmalarımızla, otobüs terminalini havalimanı terminaline benzer, modern bir terminal haline getiriyoruz” dedi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=