Lütfen bekleyin..



Hamidi’den 3 Aylar Mesajı

18 Mart 2018, 18:17 - Okunma: 2019

Akparti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi 3 ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Hamidi mesajında “Cenab-ı Hakk’ın rahmet hazinesinden feyiz ve bereketle kuşattığı, hayır ve bereket mevsimi olan mübarek üç ayları yüksek manevi bir haz ve huzur içinde karşılamaktayız.

Bu kudsi zaman diliminin İslam âlemi için hayırlı bir akıbete vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.Özellikle, zalimlerin satranç oyunlarının alanı haline gelen İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşlarının dinmesi için bu mübarek üç aylarda Cenab-ı Hakk’tan tazarru ve niyazda bulunmalıyız. Hem ülkemizde hem de İslam dünyasında bizi birbirimize bağlayan bağların idrak edilmesi, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi için dua edip gayret göstermeliyiz.
Önümüzdeki bu mübarek üç ayları Rabbimizin rızası dairesinde en iyi şekilde ihya etmeyi temenni ediyor, bütün hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Âleminin üç aylarını en kalbi duygularımla tebrik ediyor, selam ve saygılar sunuyorum.” Dedi. 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=