Lütfen bekleyin..



HEDEF’ten örnek davranış

14 Aralık 2017, 18:47 - Okunma: 2052

Batman Hedef Özel Öğretim Kursu yaptığı anlamlı etkinliklerle kamuoyunun takdirini toplamaya devam ediyor.Eğitimci ve İş Adamı Cuma Dişikırık’ın Batman eğitimine kazandırdığı Hedef Kurs Merkezi öğrencilerin gazete okuma alışkanlığı kazanması Batman’da yayın yapan yerel gazetelere abone oldu.

 Amaçlarının hem yerel gazetelere destek hem de öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu belirten Hedef Eğitim Kurumları yönetim kurulu başkanı Cuma Dişikırık “Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak için Batman’da yayın yapan tüm yerel gazetelere abone olduk. Günlük dağıtılan gazeteleri kursumuzun kantin bölümüne gönderip öğrencilerin Batman ve çevresinde gelişen olaylardan haberdar olmalarını, gelişen olaylara duyarlı olmalarını ve okuma alışkanlığı kazanmasını istiyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Deniz’in başlattığı ‘Batman Her Yerde Okuyor’ etkinliğine Hedef Kurs olarak böyle bir katkımız olsun istedik.” İfadelerini kullandı.
“OKUMADAN OLMAZ”
Hedef Kurs Merkezinin öğrencilerinin okuma alışkanlığı kazanması için anlamlı etkinlik öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Hedef Kurs öğrencisi Hüseyin Demirtaş “Öncelikle gazetelere abone olarak bizlerin hem Batman ve çevresinden haberdar olmamızı sağlayan hemde okuma alışkanlığı kazanmamızı isteyen Hedef Kurs Merkezi yöneticilerine teşekkür ederiz. Herkese Örnek olacak bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Her sabah derse girmeden önce arkadaşlarımızla kantinde mutlaka bir yerel gazeteyi okuyoruz. Buradan herkesi kitap, gazete, dergi  okumaya davet ediyoruz.” Dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=