Lütfen bekleyin..



Batman’lılar Başkentte Dernek Açıyor

15 Ağustos 2023, 16:54 - Okunma: 171

Ankara’da bulunan Batmanlılar tarafından, Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu kuruldu. Hızlı bir şekilde etkinlik ve organizasyonlar düzenlemeye başlayan platform gönüllüleri, ilk olarak başkentte kamp yapan TPAO Petrolspor takımına destek ve moral ziyareti gerçekleştirdiler. Ağustos ayının ilk haftasında gönüllüleri ile yemekli bir toplantı organize eden platform, toplantı sonrası dernekleşme kararı aldı.

Toplantıda dernekleşme süreci boyunca gerekli çalışmaları yürütecek 1 Başkan, 6 asil ve 6 yedek gönüllüden oluşan 13 kişilik bir temsil heyeti belirlendi. 

“BATMAN HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL”

Platformun kurulmasında öncü rol üstlenen ve ilk dönem Başkanı seçilen gelir uzmanı Tarık Yaşar, “Batman'ın sosyal, ekonomik ve gündelik sorunlarının tespiti ile bununla beraber bu sorunların kısa, orta ve uzun vadede çözümü hakkında şehrimizin ileri gelenleri ile beraber bu konularda farkındalık oluşturarak çözüme yardımcı olmak amacındayız. Batman’ın il olmasından bu yana hızla gelişmesi çok sevindirici olsa da potansiyeli itibariyle hak ettiği yerde olmadığı herkes tarafından bilinmektedir. İşte herkesin bildiği bu konuyu daha yüksek bir sesle Batmanlı olma şahsiyetine yaraşır bir şekilde gündem yapma ve taleplerin takipçisi olma yolunda elimizden gelenin en iyisini yapma sözünü şimdiden duyurmak isteriz.. Dernekleşme süreci ise Batmanlı bürokrat, iş insanları, milletvekilleri, hukukçuları, akademisyen ve sanatçıların görüşlerinin alınarak yürütülecek” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=