Lütfen bekleyin..



Köylerin sorunları çözüme kavuşturulacak’ 

14 Ağustos 2023, 21:43 - Okunma: 163

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, köy ziyaretleri kapsamında Balpınar Beldesi’ne bağlı Zorko ve Segirkan köylüleri ile bir araya gelerek sorunlarının çözüme kavuşacağını kaydetti.HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı köy ziyaretleri kapsamında Balpınar (Gresira) Beldesi’ne bağlı Zorko ve Segirkan köylerini ziyaret etti. Segirkan ve Zorko köy sakinleri, her yaz meydana gelen boğulma vakalarının önemli etkenlerinden biri olan kum ocaklarının sayısının fazla olması ve .   

Batman Çayı yatağında kazılan yerlerin belirgin olmamasından yakındılar.Kum ocaklarının her geçen gün arttığını ve belirsiz bir şekilde açtıkları çukurların büyük bir tehdit oluşturduğunu söyleyen köylüler, sorunun çözümü için ilgili makamlara başvurduklarını belirterek, “Misafirliğe gelen veya köyün çocukları serinlemek için Batman Çayı’na giriyorlar. Girdikleri yerde akıntının olması veya suyun gözüken yerlerinde suya girerken kum ocaklarının açtığı çukurlara bir anda giriyorlar ve derinleşen suda çocuklar kayboluyor. Artık kimsenin canı yansın istemiyoruz sayın vekilim. Bize bir çözüm bulun.” diye dert yandılar
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=