Lütfen bekleyin..



Vali Canalp "Resmi kurumları bir araya getiriyor"

13 Ağustos 2023, 14:55 - Okunma: 441

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, petrolkenti Batman'ı 50 yıl sonrasına hazırladıklarını, Diyarbakır caddesi Turgut Özal Bulvarındaki Batman Valiliği binasını tamamen kent meydanına çevireceklerini belirtti. Vali Canalp, Esentepe mevkiindeki Küllüye bitişiğindeki alanda 'Devlet' mahallesini inşa edeceklerini açıkladı.

ÇÜRÜYEN RESMİ KURUM BİNASI YIKILACAK

Resmi bir açılışta konuşan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Batman'ı rahatlatacak ve 850 bin nüfuslu modern bir kentin oluşumu için yapılan projeye imza attığını belirterek Batman'ın 50 yıl sonrasına hazırladığını ifade etti. Kentin  içme suyunu Batman barajından getireceklerini, söyleyen Vali Canalp, ''Kentin en merkezi noktasında olan Valilik binasını yıkıp alt katını otopark, üst katını da yeşil alan ve kutlamaların yapılacak alana dönüştüreceğiz. Çünkü buna Batmanlıların çok ihtiyacı var.  Esentepe'deki külliye bitişiğinde kuracağımız 'devlet' mahallesinde tüm resmi kurumlara da yer açacağız. Binası kullanılamaz hale gelen ve miadını dolduran tüm resmi kurumları bir arada toplayıp vatandaşın mahalle mahalle dolaşmasının da önünü kesmiş olacağız'' dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=