Lütfen bekleyin..



Petrolspor, İkinci Kamp Dönemi İçin Bolu'da Toplandı.

04 Ağustos 2023, 18:01 - Okunma: 224

TPAO Batman Petrolspor yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devamediyor. Petrolspor, yeni sezon öncesi ikinci etap kamp dönemi içinBolu'da bir araya geldi. Takımımız, Bolu kampı spor kompleksinde, yoğun bir antrenman programıyla çalışmalara başladılar. Teknik direktör ve antrenör ekibi, futbolcuların performansını en üst düzeye çıkarmak ve takımın uyumunu güçlendirmek için özel bir çalışma programı hazırladı.

Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, yaptığı açıklamada, "Yeni sezon için ikinci kamp dönemimize başlamış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Futbolcularımızın özveriyle çalıştığını görmek bizi umutlandırıyor. Amacımız, taraftarlarımıza başarılı bir sezon yaşatmak ve takımımızı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi. Kamp boyunca futbolcuların performansı yakından takip edilecek ve özel hazırlık maçlarıyla takımın uyumu pekiştirilecek. Ayrıca, yönetim olarak takımlarını desteklemek için kamp dönemi boyunca Bolu'da bulunacağız. Petrolspor'un yeni sezon için ikinci kamp dönemi çalışmaları, hem taraftarlar hem de futbol camiası tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Başarılı ve rekabet dolu bir sezon geçirmeyi hedefleyen takımımız, yeni transferlerle güçlendirilerek tüm zorluklara meydan okuyacak.

Ekibimiz bugün saat 18.30’da yapacağı antrenman ile ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=