Lütfen bekleyin..



‘Tekstilde Kadın Eli’ Projesi Başladı 

03 Ağustos 2023, 21:18 - Okunma: 217

Batman Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Tekstilde Kadın Eli’ projesi sayesinde dezavantajlı kadınlara umut oluyor. Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeden; sosyal yaşama katılma ve dışarıda çalışma imkânı olmayan, engelli veya engelli bir bireyin bakımından tek başına sorumlu olan, şiddet mağduru ya da üç yaşından küçük çocuklarının bakımından sorumlu olan kadınlar yararlanabilecek. 

20 KADINA DİKİŞ MAKİNESİ TESLİM EDİLDİ Dikiş Makinesi dağıtım ve sertifika törenine, Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle sakinleri katıldı. Törende konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, toplumun yüzde 50’sinin kadın olduğunu fakat çalışan nüfusun yüzde 50’sinin kadın olmadığını söyledi. BİLMEK (Bilgi ve Mesleki Eğitim Kursları)ve Kadın İş Geliştirme Merkezi ile yüzlerce kadına iş imkânı sağlayan Batman Belediyesi; TEKSİAD, İş-Kur ve BATSO’nunda destekleriyle işveren ve iş arayanları buluşturacak. 
  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=