Lütfen bekleyin..



Milletvekili Ramanlı "Şehrimize sahip çıkmak önceliğimiz"

02 Ağustos 2023, 18:49 - Okunma: 316

Hüdapar Batman Milletvekili Serkan Ramanlı beraberinde HÜDAPAR Genel Başkan Yardımcıları Abdurrahman Cens, Eyyüp Yanaç, İl Başkanı Davut Şahin ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şerif Durmaz'la basın toplantısı düzenledi. Seçimlerden 2,5 ay sonra Batman'daki basın mensuplarıyla bir araya gelen Milletvekili Serkan Ramanlıı Medya mensuplarıyla görüş alışverişinde ve istişarede bulunmak için bir araya geldiklerini söyledi.

"BATMAN'IN SORUNLARI GÜNDEMİMİZDE"

 TPAO Kristal Parkta yapılan kahvaltılı toplantıda kentin öncelikli sorunlarının uyuşturucu, kentsel dönüşüm, sağlık, eğitim ve susuzluğun yanı sıra son günlerde yaşanan cinayet ve intiharlar olduğunu belirten Milletvekili Ramanlı, “Bu konuda herkes elini taşın altına koymalı. Seçimlerden sonra kamu, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin ardından Batman merkez, ilçe, belde, köy ve kırsaldaki seçim döneminde bizlere destek veren vatandaşlarımıza teşekkür ziyaretlerinde bulunmamız gerekmekteydi. Çünkü bu vatandaşlarımıza teşekkür edecek, hal ve hatırlarını soracak o kadar insanımız ve o kadar yerleşim yerimiz var ki bunları süratle gezip durumu yerinde görmek istiyoruz. Elbette bunlar bir teşekkür ziyareti değil, bizler hizmet edebilmek ve ettirebilmek için milletimiz sahadayız. Milletimiz bize bu teveccühü gösterdi, biz de inşallah bu vazifenin gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Nerede bir hizmet aksıyorsa, nerede bir yanlışlık varsa bunların tamamlanması ve düzelmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermek zorundayız” dedi

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE YAKIN TAKİPTE

Batman'la ilgili gündemlerinde işsizlik olduğunu belirten Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, ''Bunun çözülebilmesi için özel sektörün buraya teşvik edilmesi, OSB'lerin hayata geçirilmesi, gençlerimize fırsat eşitliğinin sağlanması için mücadele etmek var. Uyuşturucu ile mücadelede bizim öncelikli gündemimizin arasında. Ne yazık ki son zamanlarda Batman'da intihar vakaları artmış görünüyor, belki de vardı ama kamuoyunun dikkatine sunulmamış olabilirdi. Batman'da huzurumuzu bozan her ne varsa bunun üzerine gideceğiz'' diye konuştu.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesini ziyaret ed..
BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir ve Batman Ticaret Borsası Baş..
Vali ve Belediye Başkanı Vekili Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp hanıme..
Batman’da hayır ve sosyal projelere verdiği destekleriyle adından söz ettir..
Batman Belediyesi, trafik kazalarını minimum seviyeye indirmek vearaç sürüc..
Kurum ziyaretlerinde bulunan Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yardıma mu..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=