Lütfen bekleyin..



Bakan Bozdağ’dan Vali Canalp’e ziyaret

04 Nisan 2023, 18:36 - Okunma: 377

Çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Vali Ekrem Canalp’ı makamında ziyaret etti. Beraberinde heyetle birlikte Batman’a gelen Bakan Bozdağ’a Akparti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Şahingöz, AK Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç Adalet bakanlığı üst düzey bürokratlarıda eşlik etti.

Batman Valiliği ziyaretinde valilik şeref defterini imzalayan Bakan Bozdağ'a, Vali Ekrem Canalp tarafından Batman'ın simgesi olan at başı hediye edildi
Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken, Vali Canalp Batman’da yapılan çalışmalarla ilgili Bakan Bozdağ’a brifing verdi. Batman adliyesini ziyaret eden Bakan Bekir Bozdağ daha sonra Ak parti il başkanlığı ziyaretinin ardından esnafı ziyaret etti. Gülistan Caddesinde esnafı ziyaret eden Bakan Bozdağ daha sonra Erköklü’de yapımına başlanan 500 yataklı yeni Batman devlet hastanesinde incelemede bulundu. Akşam saatlerinde Batman Ak Parti il teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Bakan Bozdağ daha sonra ilimizden ayrıldı.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=