Lütfen bekleyin..



Fırat Tunç’a Batman ve ilçelerden tam destek

26 Mart 2023, 16:13 - Okunma: 856

Batman Ak Parti Milletvekili aday adayı genç iş insanı Fırat Tunç, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek tam destek aldı. Hafta sonu Temayül yoklamasına giren Fırat Tunç kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Aday Adaylığı açıklamasıyla birlikte her kesimden destek alan Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Fırat Tunç, ilçe teşkilatları ziyaretinde de tam destek geldi.

“ SEÇMEN YENİ YÜZLER GÖRMEK İSTİYOR”

 Tunç kendi memleketi Kozluk ve Sason’a çıkarma yaparken, Bekirhan da bir tekstil firmasını ziyaret etti. İlçe yöneticileri aday aday Fırat Tunç’a başarı diledi ve ziyaret samimi bir ortamda geçti.

İlçe ziyaretlerinde Hasankeyf’ten başlayan Tunç,”Bugün Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve İlçe Başkanı Rüstem Ayhan ve yönetimleriyle buluştuk. Bu yolda her kesimden destek bekliyoruz. Gönlü ve gözü tok insanların siyaset yapması gerekir. Biz birleştirici kucaklayıcı gücümüzü kullanacağız. İlçe teşkilatlarımız Hasankeyf ve Gercüş ilçesinde sıcak bir ortamda karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Seçmen artık yeni yüzler görmek istiyor. Bizde ticarette yakaladığımız başarıyı, siyasette de taşıyacağız.”

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=