Lütfen bekleyin..



Muzaffer Bağ’ın Ak Partide Aday Adaylığı Batman siyasetinde heyecan yarattı.

18 Mart 2023, 12:54 - Okunma: 615

Geçmiş dönem Ak Parti Batman il başkanlığıda yapan iş adamı Muzaffer Bağ Ak partiden milletvekili aday adaylığına başvurusu yapması Batman’da heyecan yaratı. Batman kamuoyu tarafından yakından tanınan Muzaffer BAĞ.Batman’ımıza ve ülkemize.Ekonomik ve sosyal olarak hizmetleri olmuş bir siyasetçi olarak biliniyor.AK Parti,Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine

neresinde yaşarsa yaşasın her vatandaşı aynı samimiyetle kucaklayan, her karış toprağını aynı sevdayla seven bir memleket siyasetinin temsilcisidir.
Adat adaylık müracatını Ankara'da genel merkez'de yapan Bağ yaptığı açıklamada 
"AK Parti, bu ülkede yaşayan her insana, meşru olan her fikre, her inanca, her ideale aynı yakınlıkla duran, kendini toplumun parçalarıyla değil, bütünüyle ifadede eden bir merkez partisidir. 
AK Parti'nin, siyaset tabanı Türkiye'dir.
BATMAN ‘da AK Parti İl Başkanı olarak görev yaptığım süre içinde bölgesel milliyetçiği reddettik, etnik milliyetçiliği reddeden bir anlayış içinde siyasi çizgimizi sürdürdük. 

Değerli dava arkadaşlarım; 
gunul verdiğim ve bugüne kadar büyük bir aşkla çalıştığım AK parti”Davasına ve mücadelesine devam ettiğim AK partimizden milletvekili aday adayı olmak üzere yolla çıktım.
Sizlerle birlikte yürüdüğümüz bu yolculukta başımız dik, alnımız açık olarak başarılarla dolu bir il başkanlığı dönemi yaptığıma inanıyorum. 
Cenab-ı Allah nasip ederse başta Kadirşinas Batman halkına, ve Ülkeme hizmet etmekten  onur duyarım.
yeni süreçte beraber yürüyeceğim başta kadirşinas BATMAN ‘lı hemşerilerime Ak Partiye gunul vermiş dava kardeşlerime,Belediye Başkanlarımıza, il genel Meclisi başkanı ve üyelerimize Belediye Meclis Üyelerimize, İl Ana Kademede bulunan Yürütme ve Yönetim Kuruluna, İl Kadın Kolları Başkanımız ve Yönetimine, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve Yönetimine, Ana Kademe İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Yönetimlerine, İl Disiplin Kurulu ve Hakem Heyetine, Tüm Mahalle Başkanlarımıza, Partili Sandık Yönetim Kurulu Başkanlarına, Delegelerimize, Üyelerimize, kuruluştan bugüne partimizin çeşitli kademesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza, Muhtarlarımıza, STK ve Oda Başkanlarımıza şimdiden verecekleri destekleri için şükranlarımı sunuyorum.
Takdir” ALLAH’tandır Rabbim mahcup etmesin inşallah."dedi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=