Lütfen bekleyin..



Okullarda bahçe temizliği devam ediyor

02 Nisan 2017, 19:29 - Okunma: 2224

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırlanan program çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarda bahçe temizliği hizmetini sürdürüyor.Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren yol süpürme aracı yardımıyla okullarda bahçe temizliği yapan ekiplerimiz, okul personelinin saatlerce temizleyemediği bahçeyi çeyrek saat dilimi içerisinde temizliyor.

Özellikle öğrencilerin teneffüste olduğu saat diliminde çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, öğrencilerin zarar görmemesi için büyük çaba sarf ediyor.
Yapılan çalışmalardan memnun kalan okul yönetimi, öğrenci ve velileri : “Belediyemiz Batman’da başlattığı, mahalle temizliği, çevre temizliğini şimdi de okullarımıza yansıttı. Hayatımızın her alanında temizliğin önemi büyüktür. Başlatılan temizlik kampanyasına bizler de destek veriyoruz. Çevrenin kirletilmemesi için öğrencilerimizi sık sık uyarıyoruz” ifadelerinde bulundular.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=