Lütfen bekleyin..



Ak Parti Batman'da Türkiye Yüzyılı Buluşması Gerçekleşti

23 Aralık 2022, 22:51 - Okunma: 549

AK Parti Genel Merkezi tarafından Batman'da “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” etkinliği tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.Mezopotamya Otel'de yapılanm programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, MKYK Üyeleri Orhan Miroğlu, Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat,

AK Parti Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Balpınar Belediye Başkanı Hüseyin Geylani ve İl Koordinatörü Fikret Yeni katıldı.
AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür yaptığı açılış konuşmasında  2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında, Batman Şehir Buluşmasını gerçekleştirdiklerini söyledi.
Sahanın nabzını yokladıklarını belirten Gür,  AK Parti olarak sahanın sesini her zaman duyduklarını ifade ederek '' Vatandaşın gündemi olan her şeyi bizim partimizinde gündemi haline   getiriyoruz. Biz böyle bir parti ve oluşumuz. Başkalarının ayak oyunları ve algı oyunları bizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Bizim hareket tarzımız "vatandaşımız  ne söylüyor ve insanımız ne istiyor" ona göre hareket ediyoruz."


Daha sonra konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri ise Cumhurbaşkanı  liderliğinde 2023 seçimlerine canla başla hazırlandıklarını belirterek, dünyanın küresel anlamda enerji olsun, gıda olsun, ekonomik olsun krizlerle sınandığını söyledi.
Geçtiğimiz 20 yılda Cumhurbaşkanı liderliğindeki Ak Parti hükümetlerinin  birçok kazanımlara imza attığını ifade eden İleri, bu kazanımların bazılarını şöyle sıraladı:
"Vesayetin sonlandırılması. Özgürlük alanlarının geliştirilmesi. Sağlık, teknoloji, ulaştırma altyapıları konusunda atılımlar yapılması. İhracat rekorları kırılması. Milli eğitimde evrenselleşmenin sağlanması. Terörle mücadelede yeni konseptlerin hayata geçirilmesi ve başarı sağlanması. Yerli enerji kaynaklarının tespiti ve ekonomiye kazandırılmaları noktalarında çok önemli mesafeler alındı."
 Türkiye Yüzyılını inşa etmek noktasında da son derece kararlı olduklarını ifade eden İleri, Türkiye Yüzyılının neye benzeyeceğini şimdiden görmeye başladıklarını belirtti.


İleri: "Vizyon toplantısının hemen akabinde milli, yerli “akıllı cihazımız” TOGG üretim bandından indirdik, takip eden hafta dünyanın sayılı büyük barajlarından biri olan Yusufeli barajını hizmete aldık. Yine Geçtiğimiz haftalarda Kızılelma insansız savaş uçağımızın ilk uçuşuna şahitlik ettik. Yerli enerji kaynakları noktasında ise, biliyorsunuz çok güzel gelişmeler yaşıyoruz. Dış politikada ise Cumhurbaşkanımız tüm dünyanın hayranlıkla izlediği hamleleri hayata geçiriyor" dedi.
Konuşmaların ardından heyet cuma namazı sonrası ilçe ziyaretlerinin yanısıra  esnaf ziyaretinde bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
Gelecek Partisi Batman İl Başkanlığı’na Abdulkerim Akgül atandı. Gelecek Pa..
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 21 Mayıs 2023 tarihin..
81 ilde olduğu gibi Batman’da da gündem 14 Mayıs 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ..
AK Parti Batman Milletvekili adayı Ferhat Nasıroğlu köy ziyaretlerine devam..
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekre..
Batman'da CHP 1. Sıra Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar, seçim çalışmala..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=