Lütfen bekleyin..



Vali Canalp Cumhuriyet Bayramını Kutladı

27 Ekim 2022, 16:07 - Okunma: 383

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp; "Tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetimizin ilanı, insanımızın ufkunu genişletmiş; fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini sağlamıştır" dedi. Vali Ekrem Canalp, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılını büyük bir onur ve gururla kutladığımızı anımsatan Vali Ekrem Canalp mesajında şu ifadelere yer verdi.

 "O günden bugüne aziz milletimizin tabiatına ve geleneklerine en uygun, yüksek ahlaki değer ve niteliklere dayanan, erdemli, faziletli insanlar yetiştiren, yeni ve sağlam esaslarıyla Türk milletini istikbal yolunda hızla ilerleten ve tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyetimizin ilanı, insanımızın ufkunu genişletmiş; fikri hür, vicdanı hür nesillerin yetişmesini sağlamıştır. Atatürk’ün “Yaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz. Çünkü daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz.” sözlerini ilke edinerek; eğitim, bilim, teknoloji, kültür ve sanatta ilerlemek için, Cumhuriyetimizin sarsılmaz değerleri ışığında var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmalıyız. Kahraman ecdadımızın, bizlere bıraktığı en değerli miras olan cumhuriyetimizi, erdem ve faziletinden ödün vermeden yaşatmak, layık olduğu şekilde geleceğe aktarmak milli ödevimizdir."

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=