Lütfen bekleyin..



Bayram Demirhan; “BATMAN’A HİZMET İÇİN SÖZ VERDİK”

02 Ekim 2022, 15:04 - Okunma: 550

BATSO İstişare Grubu Başkan Adayı Bayram Demirhan, ‘Batman’a hizmet etmek için söz verdik’ şiarıyla yola çıktıklarını ve 8 Ekim 2022 günü kazananın Batman olacağını söyledi. BATSO İstişare Grubunun kırmızı oy pusulasıyla seçimlere gireceğinin altını çizen Demirhan, güçlü ve donanımlı bir ekiple yola çıktıklarını söyledi. ‘Seçim öncesi kentimiz, halkımız, üyelerimiz ve yarınlarımız için verdiğimiz bütün

 sözlerimizin arkasındayız’ diyen İstişare Grubu BATSO Başkan adayı Bayram Demirhan; “Projelerimizi tüm bileşenlerimizle birlikte hayata geçireceğiz. 7 grubun yedisinde de iddialı ve kararlıyız. Batman için projelerimiz, hayallerimiz, düşüncelerimiz ve kentin kalkınması için uzun bir yolumuz var. Onun için 8 Ekim 2022 günü bu kentin yarınları ve geleceği için üyelerimiz oylarını kullanacaktır. BATSO sıradan bir oda değildir. Bu kentin yüz akı, yarını, geleceği, yatırım merkezi, sporun, kültürün, sanatın güvencesi, işsizlerimizin iş umudu ve kısacası bu kentin her şeyidir. 
Onun için üyelerimiz oy kullanırken pusulalarının rengi kırmızı, gönülleri rahat ve huzurlu olsun. Bizler bu memleketin evlatları olarak, daha çok çalışacağımıza ve hizmet edeceğimize dair söz verdik. Hiç kimse bizi bu yolumuzdan alıkoyamaz. Onun için BATSO’da bu kente en iyi hizmeti vermek için üyelerimizden ‘İstişare Grubumuza’ oy vermelerini istiyoruz.” diye konuştu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=