Lütfen bekleyin..



‘Sporcular için yeni fon müjdesi’

02 Ekim 2022, 14:42 - Okunma: 343

Değişim ve Yenilik Grubu lideri Celil Demir’den Petrolspor’a tam destek.Batman Petrolspor’a verdiği maddi ve manevi destekle bilinen Değişim ve Yenilik Grubu lideri BATSO başkan adayı Celil Demir: “Temsilcimiz Batman Petrolspor’un dün yanındaydık, bugün de yanındayız ve yarın da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Fırsat buldukça takımı yalnız bırakmayan BATSO Başkan adayı

Celil Demir, meclis üyesi adaylarıyla Petrolspor-Sivas Belediyespor maçını izledi. “Spor bir kentin lobisi ve en büyük reklam yüzüdür” diyen Değişim ve Yenilik Grubu lideri Celil Demir; “BATSO olarak sportif alanda birçok projemiz olacak. Petrolspor başta olmak üzere, ilimizi tanıtıcı ve geliştirici bütün branşları destekleyeceğiz. Şehrimizden çıkacak milli sporcularımıza özel desteklerimiz olacak. Dünya, Avrupa ve Balkan derecelerinin ödüllendirilmesi için yeni kaynak fonları oluşturacağız” diye konuştu. BATSO Başkan adayı Celil Demir’e, Meclis Üyesi Adayı genç iş insanı Yusuf Yılmaz da eşlik etti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=