Lütfen bekleyin..



Vali Canalp;“Petrolspor’un TPAO’ya devri büyük bir fırsattı”

24 Ağustos 2022, 15:24 - Okunma: 592

Bu sezon 2. Ligde mücadele edecek olan Batman Petrolspor’un yeniden TPAO’ya devri için yoğun bir uğraş gösteren Vali Ekrem Canalp Kulübün devri için çok çabalamalarına rağmen bunu başaramadıklarını açıkladı. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilginin 50 milyonluk bütçemiz hazır hocamız, futbolcularımız hazır ve takımı almaya hazırız mesajlarına rağmen Petrolspor’un devrinin engellenmesi kamuoyunda halen tartışılıyor.

VALİ CANALP KONUYA DUYARLI

Petrolspor’un devir engeliyle ilgili gazetecilerin sorularına cevap veren Vali Ekrem Canalp takımın 2. Ligde başarılı olması ve maddi sıkıntılar yaşamaması adına çaba sarf ettiklerini belirterek “Para her şey değildir ama spor kulübü, para demektir. İyi bir kaynağa sahip olmanız gerek. Güçlü sanayisi olan çok sayıda fabrikası olan bir il değiliz. Güçlü bağışlar bulabilecek bir durumuz yok. Geçen yıl OSB’deki parseller üzerinden bağış vardı. Bir defalığa mahsus olmak üzere parsel satıldığı zaman yatırımcılardan Petrolspor için bağış alınmış, finansman sağlanmış. Peki bu sene ne yapacaksınız? Bu sene satacak parsel var mı? Parseli satarken alabileceğiniz bağış var mı? Bunu gördüğüm için de takımın TPAO’ya devri konusunda elimden gelen tüm gayreti sarf ettim. Keşke başarılı da olsaydım. Maalesef istediğimiz istikamette gelişmeler olmadı. Ayrıntıları daha sonra açıklayacağım. Fakat keşke olsaydı çünkü güçlü finansman desteği alacak şekilde TPAO’nun bir planlamasının olduğunu da özetle paylaşmış olayım sizlerle.”

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=