Lütfen bekleyin..



Op. Dr. Behçet Tarlak, Boğaziçi Koleji'nin Konuğu Oldu

28 Nisan 2022, 16:42 - Okunma: 697

Özel Batman Boğaziçi Koleji'nin düzenlediği ‘Kariyer Günleri’nin konuğu Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı Op. Dr. Behçet Tarlak oldu. Öğretmen ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte meslek hayatıyla ilgili tecrübelerini paylaşan Op. Dr. Tarlak, öğrencilerin geleceğine yön verecek kararlar alırken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda önerilerde bulundu.


Konuşmasında, öğrencilik ve meslek hayatı boyunca yaşadığı ilginç anılarını da aktaran Op. Dr. Behçet Tarlak, “Hekimlik, insan hayatına dokunabilen mesleklerin başında gelmektedir. Tıp fakültesinin ardından uzmanlık okuyorsunuz ve birçok hastanın hayatını değiştiriyorsunuz. Kulak Burun Boğaz Branşı da bu uzmanlık dallarının başında yer alıyor. Bizim için, cerrahide vicdani sorumluluk çok önemlidir.Bu sebeple meslekle ilgili uygulamaların nasıl olduğunun araştırılması önemlidir. Geleceğinize yön verecek mesleğinizi seçerken; iyice düşünüp araştırıp, meslek mensuplarıyla görüşmenizi tavsiye ederim” açıklamasında bulundu.
Sunumun ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Op. Dr. Behçet Tarlak’a Okul Müdürü M.Sait Batti Plaket takdim etti.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=