Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesinden yeni eğitim protokolü

19 Nisan 2022, 16:42 - Okunma: 398

Kurum ve kuruluşlarla iş birliklerine devam ederek her alanda eğitime önem veren üniversitemiz, Batman ilindeki din görevlilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek ve mesleki yeterliliklerini sağlamak amacıyla Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman İl Müftülüğü ile bir protokole imza attı.“Batman Üniversitesi-Din Görevlileri Buluşması” projesi kapsamında imzalanan protokolle Batman Üniversitesi

İslami İlimler Fakültesinin uzman akademisyenleri tarafından ilimizdeki 200 din görevlisine eğitim verilerek din görevlilerinin mesleki gelişimlerinin desteklemesi, bilgi, donanım, tecrübe, nitelik ve motivasyonlarının artırılması ve eğitimden faydalanan din görevlilerinin edindikleri bilgileri meslektaşları, cami cemaati ve öğrencilerle paylaşmaları sonucu bu bilgilerin çarpan etkisiyle Batman halkının geniş bir kesimine erişmesi amaçlanıyor.
Protokolün imzalanmasının ardından konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin kendi kabuğuna çekilen ve halkla bağlarını koparan bir kurum değil aksine ildeki tüm kurumlarla iş birliklerini önemseyen ve geliştiren özellikle de halkın sorunlarına çözüm üretmeye çalışan bir kurum olarak anılmasını istediklerini ifade etti. Batman Üniversitesinin diğer kurumlarla iş birliklerini geliştirmeye devam edeceğini belirten Rektör Demir,  ilimizin faydasına olacak her projeye katkı sunmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=