Lütfen bekleyin..



Kan bağışına ilgi artıyor,bu kez sağlıkçılar kan verdi

08 Nisan 2022, 13:23 - Okunma: 529

Vali Hulusi Şahin’in başlattığı Kızılay’a Kan Ver kampanyası kapsamında Batman Petrolspor Taraftar Grubu Yarasalar da kan bağışında bulunarak İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Hakan Pamukçu’ya meydan okudu. Batman'da sağlık il müdürlüğü 112 personel ile yarasalar grubuna meydan okumasına karşılık vererek Kızılay’a kan bağışı yaptı.

Batman Sağlık il Müdürü Dr Hakan Pamukçu “Şampiyon petrolsporun fedakar yarasalar grubunun çağrısına karşılık olarak geldik.Türkiye’nin her yerinde fedakarca çalışan sağlık çalışanları adına buraya gelmiş bulunmaktayız. Pandemi döneminde ve hayatın her anında hastanede, yoğun bakımda ,evde sağlıkta , aile hekimliğinde ve helikopter ambulansta kısaca hayatın her yerinde canınıza can katan 112 sağlık kahramanı ile bugün azalan Kızılay kan stoğu için yanınızdayız. Bu anlamda hayati önem taşıyan bu kampanyaya herkesi davet ediyorum.Batman Üniversitesi Rektörü Prof Dr İdris Demir sizde bu kampanyaya destek vermeye hazırmısınız.“dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Kolajen, vücutta bulunan temel bir proteindir ve cilt, eklemler, kemikler, ..
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Evde Sağlık Birimi'ne yakınları tar..
Batman Belediyesi, çocukların gelişimlerine pozitif etki sağlamak amacıyla ..
Ak Parti Milletvekili adayı Fırat Tunç, Kozluk lokali ziyaretinde partilile..
Dünya Hastanesi Dahiliye bölümünden Uzm. Dr. Ahmet NAS şeker ve tansiyon ha..
Batman Eğitim Araştırma Hastanesine atanan yenidoğan uzmanı hasta kabulüne ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=