Lütfen bekleyin..



Oskar Lokantası’ndan 'Askıda İftar'

04 Nisan 2022, 16:27 - Okunma: 375

Batman’ın tanındık esnaflarından Oskar Lokanta, Ramazan ayı dolayısıyla Askıda İftar projesi başlattı. Oskar Lokantası, ihtiyacı olan ailelere, kuran kurslarına ve fakir ailelere iftar yemeği götürüyor. ‘İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BİR İFTAR DA SEN GÖNDER’Ekonomik sıkıntı içinde bulunan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımın yanında bu gıdayı yemeğe dönüştüremeyen,

 imkânı ve gücü olmayan veya hazır yemek isteyen ihtiyaç sahiplerini düşünerek böyle bir projeyi başlattıklarını söyleyen Oskar Lokantası işletme sahibi Rıza Kartal; “ Dünya olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde maalesef Ramazan coşkusunu yeteri kadar yaşayamıyoruz.  Ramazanlarımızın vazgeçilmezi olan iftar yemeklerine de bu seneliğine paket olarak hayırsever vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda “ihtiyaç sahiplerine bir iftar da sen gönder” ilkesiyle Oskar Lokantası olarak ‘Askıda İftar’ projesini başlattık.  ‘Askıda İftar’ projesiyle birlikte ihtiyacı olan ailelere iftar yemeklerini götürüyoruz. Sulu yemek, pilav, salata, tatlı ve ayrandan oluşan menümüzün kişi başı ücreti 35 TL’dir. Yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimizi bekliyoruz. İletişim numaralarımız 0488 2122120, 0532 5587252 ve 0532 2377252 hayırsever kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarımız bize ulaşabilirler” dedi.  

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=