Lütfen bekleyin..



Fransızca Türkçe Çeviri

23 Mart 2022, 10:51 - Okunma: 728

Fransızca dilinde uzmanlaşmış olan kişiler tarafından yapılan Fransızca Türkçe çeviri müşteri isteklerine anlık çözümler sunar. Hem ekonomik hem de hızlı olan bu hizmet özel alan bilgisine sahip tercümanlar tarafından verilir.

Fransızca dilinde uzmanlaşmış olan kişiler tarafından yapılan Fransızca Türkçe çeviri müşteri isteklerine anlık çözümler sunar. Hem ekonomik hem de hızlı olan bu hizmet özel alan bilgisine sahip tercümanlar tarafından verilir. Her bir tercüme dosyası en hızlı şekilde teslim edilir. İsteğe göre Türkçe ve Fransızca dilleri için yeminli ve noter onaylı tercüme desteği de verilir. Bu tür çevirilerde belgelerin üzerinde yeminli tercümana ait kaşe ve imza bulunur, belge resmiyet kazanır.

Fransızca tercüme alanında en çok tercümesi yapılan alanlar akademik yayınlar, hukuki belgeler, medikal belgeler, kurumlar arası sözleşmeler, tıbbi yayınlar, teknik belgeler yer alır. Ayrıca nüfus kayıt örneği, pasaport, ehliyet, transkript, diploma gibi matbuu evraklar için de çeviri desteği sıklıkla talep edilir. Her bir belge türü için çeviri talebi tercüme bürosuna online olarak iletilebilir. Yurtdışında kullanılacak resmi evraklar için de en kaliteli ve hızlı şekilde destek verilir. Belgenin teslim süresi ve fiyat bilgisi türüne göre farklılık gösterecektir.

Fransızca Türkçe Çeviri Hizmeti

Latince soyundan gelen ve Romen dillerinin alt birimine ait olan Fransızca hem ana dil hem de ikinci dil olarak dünya genelinde elli dört ülkede konuşulur. Dünyada en çok konuşulan altıncı dil olan Fransızca özellikle Lüksemburg, İsviçre, Belçika, Amerika ve Afrika kıtası gibi yerlerde sıklıkla kullanılır. Dünyada farklı yerlerde resmi dil konumunda olan bu dil 1992 yılından bu yana Fransa’da resmi dildir. Dilin içerisinde Latince, Rumence, Portekizce, Katalanca, Oksitanca, İspanyolca ve İtalyanca dillerine ait kelimeler vardır. Bu kelimeler dikkate alınarak yapılan Fransızca Türkçe çeviri daima memnu edici sonuçlar verecektir. Her bir çeviride belgenin aslına sadık kalmak ve kelime anlamlarını birebir olarak seçmek gerekir.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=