Lütfen bekleyin..



‘Kadına yönelik şiddetin cezalarını artırıyoruz’

08 Mart 2022, 21:42 - Okunma: 642

AK Parti Batman İl Kadın Kolları, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" kapsamında parti binası önünde basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını okuyan AK Parti Batman Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy, büyük Türkiye hedefini kadın erkek omuz omuza gerçekleştireceklerini söyledi. Büyük Türkiye hedefini beşeri sermayenin önemli bir parçası olan, fabrika işçisinden ev kadınlarına,

beyaz yakalıdan mavi yakalıya, kırdan kente kadar tüm kadınların emeğiyle gerçekleştireceğiz'' diyen Aksoy, sözlerini şöyle sürdürdü : Kadına yönelik şiddet gibi çok ağır konular, tek bir kanun ile tek bir metinle bir kalemde bitecek, sonuç alınacak konular değildir. Ama şunu apaçık söylüyoruz ki, bu konuda asla toleransımız yok. Bunu 2002 yılında daha ilk seçim beyannamemizde de ifade ettik. O gün bugündür kararlılığımızı ifade eden düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Anayasa’da, TCK’da yaptığımız değişiklikler ve 6284 sayılı kanun ile kadına yönelik şiddet ile mücadelede önemli mesafeler aldık. Çalışmaları devam eden yeni düzenlemeyle de kararlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz. İyi hal ve tutuklama şartlarını yeniden düzenliyor ve kadına yönelik şiddetin cezalarını artırıyoruz. Son olarak, biz AK Parti olarak büyük ve güçlü Türkiye idealimiz için çalışıyoruz. Kadın-erkek omuz omuza Büyük Türkiye’yi inşa edeceğimize inancımız tamdır."

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YEREL Kategorisindeki Diğer Haberler
Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yaz yüzme kursları başladı. Havuzun açıldığı ..
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, çifttilerin ÇKS ürün beyanında yapacağı..
Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, son bir yıl içinde İlimizde faaliyet gösteren..
Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp Hanımefendi, Halk Eğitim Merkezi ..
Batman Üniversitesini daha yakından tanımak isteyen Gazi Mesleki ve Teknik ..
Batman Kadastro İl Müdürlüğüne Tevfik Çoban atanarak göreve başladı. Yeni a..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=