Lütfen bekleyin..



Engeliler Karabük’e mağlup oldu

14 Şubat 2022, 15:34 - Okunma: 511

Batman Engelliler Spor Kulübü basketbol takımı, sezonun 11. haftasında ligdeki 6. maçında deplasmanda karşılaştığı Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübü maçında sahada istediği performansı gösteremeyince sahadan 70 -35’lik yenilgi ile ayrıldı.Karşılaşmayı Bartın AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda taraftar izledi. Türkiye Bedensel

Engelliler Spor Federasyonu 1. liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye basketbol takımı, Karabük Merkez Kapalı Spor salonunda yapılan müsabakada Karabük Demirkartal Gençlik ve Spor Kulübüyle karşılaştı. Ev sahibi Karabük ekibi, Batman ekibini 57-45lik skorla yendi. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, takımdaki engelli sporcularla Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini ama bu maçta iyi bir performans sergileyemediklerini belirti. Kaya, “Bu maçta kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Takımıza her türlü desteği veren Batman valimiz ve Belediye Başkan vekilimiz Hulusi Şahin başta olmak üzere her zaman takıma destek veren Batman TÜPRAŞ rafinerisini ve ulaşımda bizlere destek veren Batman Gençlik ve spor il müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
TPAO Batman Petrolspor hazırlık maçı programında 52 Orduspor FK ile karşıla..
Petrolspor Kulüp başkanı Mustafa Demir, futbolcularla gerçekleştirdiği özel..
Batman Petrolspor'un logosunda, kulübün kimliği ve değerlerini özenle..
Petrolsporlusporcular, Çin'in Chengdu kentinde yapılan Dünya Üniversite..
Batman Petrolspor, Altınordu’dan Muzaffer Kocaer’i iki yıllığına kadrosuna ..
Batman Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Platformu TPAO Batman Petrolspo..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=