Lütfen bekleyin..



Bilgi Evleri’nde ücretsiz ikram

10 Şubat 2022, 21:35 - Okunma: 662

Batman Belediyesi, evlerinde ders çalışma imkânı bulamayıp Belediyenin kütüphane ve Bilgi Evleri’ne gelen konuklarına ücretsiz çorba, çay ve kahve ikramında bulunuyor.Batman Belediyesi’nin Pınarbaşı Ali Emiri Kütüphanesi 2021 yılı içerisinde 147 bin Batmanlı kitapsever ve öğrenciyi konuk etti. 5 bin kitap ve 2 bin üyesi bulunan Pınarbaşı Mahallesi

Ali Emiri Kütüphanesi, hafta için 09.00-21.00 ile hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ücretsiz olarak kabul ediyor. 
PINARBAŞI ALİ EMİRİ KÜTÜPHANESİ’NDEN 147 BİN KİŞİ FAYDALANDI
Batman Belediyesi’nin Covid-19 pandemisi nedeniyle bir süre Eğitim Bilişim Ağı (EBA) olarak kullanılan Seyitler Mahallesi’ndeki Seyitler Bilgi Evi’nin yaklaşık 120 müdavimi bulunuyor. Haftanın tamamında 09.00 – 22.00 saatleri arasında hizmet verilen Bilgi Evi’nde; çocuk ve gençlerin rahatlıkla ders çalışabileceği 5 ayrı dersliğin yanı sıra gençlerin iletişim kurabileceği ve sosyalleşebileceği ortam sağlanıyor. İlkokul öğrencilerinden tutun da KPSS’ye hazırlık kurslarına gelen yetişkinlere kadar evlerinde ders çalışma imkânı bulamayan öğrencilere ev sahipliği yapan Seyitler Bilgi Evi’nde de yine gelen misafirlere ücretsiz çorba, çay ve kahve ikramında bulunuluyor.

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Aras
939 gün önce
Ya Allah aşkına normalde ikramlar vardi ama basına yayilacagii icin gelip basın yapildi ve şimdi ortalikta ne çay var ne kahve keşke bu tür faliyetler süreklilik gösterse
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Özel Batman C1 Kurs Müdürü ve Eğitim Uzmanı Eyyup Konak, 17-18 Haziran tari..
Batman Final Okulları 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı “Bursluluk ve Kabul Sın..
Millî Eğitim Bakanlığı, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve eğitimde fır..
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Pazaryeri Mahallesinde yapımı devam..
Eğitim Sen Batman Şube tarafından organize edilen 5 Ekim Dünya Öğretmenler ..
Batman’da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bazı okullarda öğ..

RSS
© 2024 - Batman Demokrat Haber | Batman Yerel Gazetesi
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=